torsdag, mai 29

Lørdag braker det løs...
Bigmo -- Juster -- Sprint -- Sten
(
redaksjonen har desverre få
bilder av Sten og måtte nøye seg med dette)


På Gårdsguttas årsmøte for 2007, ble Montebello nevnt som satsningsområde. Vel vel, vi har ihvertfall fire gutter til start. Matti er ute med skade, Hulken er småsyk, Rapid mangler grunnlag, Bygutten har ikke bremser (!!??), osv. Hvordan er ståa to dager før start? Redaksjonen vurderer våre menn:

Sprint: Ble nest sist etter kollaps i fjor og er sulten på revansj. Selv om Sprint snart har syklet 30 mil hittil i år ser det ikke ut til at formen er på Sprints side. Nest sisteplass i Grustråkken før i år (hvis man ikke regner med den handikappede på tandem) gjør at Sprint har høye odds foran lørdagen. Redaksjonen krysser fingrene for at Sprint skal vise moderasjon i starten dette året og komme seg syklende (ikke gående) til Konnerud.

Juster: Juster viser lovende takter på trening, men er et ubeskrevet blad i konkuranse sammenheng. Med klatrekvaliteter alla Rasmussen tror vi Juster kan bite fra seg i stigningene opp fra Sande. Juster er vår outsider.

Sten Finnmark: hhv. 3 og 4 i Scott-cup før i år. Stiller i en annen liga enn f.eks. Sprint. Hvor høyt vil dette ende? Og hvor lenge må han vente på Sprint? Sten er sammen med Bigmo vårt sikreste kort. Vi er alikevel svært spente da Sten (som i vinter) har vært borte lenge, men flere gamle konkurenter kan komme til å sette bananen i halsen når gamle gode Sten suser forbi.

BigMo: Hvit sykkel til tross, Bigmo har dette i blodet, en sikker mann i toppsjiktet uten punktering. Har levert varene i Scott cup før i år. Vår mann med lavest odds

Alle fans rådes til å ta en skogstur for å heie våre gutter frem, lykke til!

Hvis redaksjonen skal tippe vinner i årets Montebelloritt, bli det denne mannen:

Ingen kommentarer: