søndag, juni 1

Montebello 2008 - en real opptur!

Med 5 mann på start (en ny!) og jevnt over sterke resultater, står Gårdsgutta frem som noe helt annet i årets Montebello kontra fjoråret. Matti og Sprint lærte et og annet om kutymen i sykkelritt i fjor og hadde gjort de riktige forberedelsene (dvs Sprint, da Matti er ute med skade). Sprint, med nybarberte legger og svært ren sykkel, lo hånlig av Juster før start. Juster gjorde alle nybegynnerfeil og stilte med møkkete sykkel og hårete legger. Sten hadde ren sykkel, men svak hårvekst gjør barbering unødvendig. Vår nye mann, import fra Brummendal, så sprek ut og ble raskt tatt inn i varmen. Bigmo er helproff og fungerte som mentor ift sittestilling og lufttrykk; det er ikke den forandring som ikke kan gjøres på startstrek! Med mottoet til Juster "alle gode motorer er best med kaldstart" stilte gutta på streken uten nevneverdig oppvarming.

Gutta stilte med et helprofesjonelt støtteapparat, bestående av Bygutten og Matti. Nok drikke underveis og psykisk oppbacking gjorde av vi unngikk kollapser dette året.

På bildene ser vi gutta foran teambilene (Sprints Hiace og Stens Transit)
Bigmo kom som forventet først av våre og syklet inn til en 3pl i eliteklassen på tiden 1.37. Sten lå lenge ann til klasseseier, men punkterte og overlot seieren til Reisverk fra Svarstad (som forøvrig syklet sterkt i grustråkken). Men 2nd i klassen og tiden 1.48 er alikevel en sterk prestasjon i comebacksesongen. Juster var en outsider og skuffet ikke! 4pl (i samme klasse som Sten og Sprint) og tiden 1.54. Hvor fort kunne det gått med shavede legger og ren sykkel? Juster er en uslepen diamant Gårdsgutta fans over hele verden vil kunne nyte godt av i mange år fremover. Vår nye mann, navn uvisst, viste seg frem fra første tråkk og holdt ryggen til Juster de første 13-14km. Juster viste seg å være en jævel i terrenget og dro derfor ifra. tiden 1.56, vi henger gjerne ei GG trøye på denne fyren. Klart sist av Gårdsgutta kom Sprint. Glatte/lekre legger ,SlowGrowkrem og ren sykkel har gitt resultater. Ingen kollaps og 8pl i klassen med tiden 2.09. Sprint satser mot 2 timers grensa i Montebello 2009. Resutater finner du herDraktene kom desverre ikke frem i tide og ventes sent i neste uke - Vi satser derfor på Gårdsgutta deltagelse i Skarverittet 9 august. Vi drømmer om et grønt tog førdt i feltet.

(Rykter om rulleski fra Kiwi-Lyngåskrysset Mandag kl 19.00...)

Ingen kommentarer: