mandag, juni 23

Siste sjanse!

Godt oppmøte, her er alle i mål. Hulken skifter slange. 
I skrivende stund er det 2 timer igjen til fristen går ut for årets Vårutfordring: Tangenfallet t/r

Kveldens fellestrening ble selvsagt lagt til Skråvle og Tangenfallet, og det var en tydelig preget gjeng som varmet opp roligere enn vanlig. Særlig opp Skråvlekleiva var det åpenbart at det skulle spares på kruttet. Selv Matti unngikk støting under oppvarminga i kveld.

Så, hva ble resultatene? Resultatlista er oppdatert og ligger i venstre marg. Hulken gikk tøft ut og fikk, sammen med Comebackkid, luke til resten av feltet. Hulken er ikke akkurat noen utstyrsfrik og kjører på 2.1 dekk med tynne sidevegger og punkterer annenhver sykkeltur. Han punkterte ikke forrige tur og fikk dagens punktering da det gjenstod 500 meter. Klokket likevel inn til 14.25. Comebackkid dro seg under 14 minutter og havna på 13.50 og ble årets beste bonde.

Bitter Agurk
Sprint fulgte opp den gode trenden og perset igjen, i tett oppgjør med Junior (aka Trøffen/Trøen) og Dolph. Flere tette oppgjør bakover. Matti tryna. Alle persa. Gurken var den eneste som var bitter og skuffet. Først indignert over at vi ikke valgte å sykle igjennom løypa på forhånd (som han har hatt 1 mnd på å gjøre), deretter bitter fordi han syklet feil. Det hjalp ikke at det også ble påpekt at han hadde satt på dekka feil vei.

Blafre ser ut til å ta en klar seier. Hva med Morten V, stiller han ikke i år? Vi venter i spenning i timene frem mot midnatt.. (Oppdatering kommer)

Ingen kommentarer: