torsdag, mai 15

Rekordoppmøte - Dette er moro!!!
Oppmøtested for treninga var i går flytta fra Heggtoppen og ned til Lierbyen sentrums midtpunkt og hovedsponsor Zita Matbar. Og for et oppmøte det ble. Nøyaktig opptelling ble ikke utført, men vi var ca. 15 stk. Noe frafall var det selvfølgelig i løpet av økta (Rapid og Gurken snudde på Landfalltjern, mens FBI stod igjen på Zita når vi andre dro??) Dette er akkurat slik det skal være. En sykkeltur uten frafall tyder på at det kjøres for sakte.

Første stopp på turen var selvfølgelig Thorleif Haug statuen. Her tok vi en hilsen til vår store helt. Deretter var det første mann opp til Landfalltjern. Sten Finnmark viser meget god form, og lekte seg med Juster oppover bakkene. Mafiabossene er som alltid sterke, og dominerer tetgruppa. Neste stopp var Tverken, deretter nedkjøring til Årkvisla og Undersrud. En tidligere crosskjører viser talent og gjennomfører hele økta i fin stil. Redaksjonen forventer oppmøte også neste onsdag.

Juster velger å feire 26-års dagen med et fall i intervall-bakken til Mafian. - Denne hælvetes møkka bakken vil meg ondt, sier Juster i en kommentar. Redaksjonen lurer forøvrig på hvem som er medisinsk ansvarlig blant Gardsgutta???Vi gleder oss til neste uke og forventer minst like bra oppmøte.

PS! Vi har fått noen klager på gårsdagens økt. Det viste seg at noen kom hjem med full blære og sykkelflaske og de lurer på om vi neste gang hvertfall kan åpne litt roligere.

Ingen kommentarer: