søndag, september 14

Eggekollen Opp - The movie!(Bildene er lånt fra Lierposten - se bildespesial)

Eggekollen Opp 2014 gikk inn i historien som den varmeste noensinne. Dette er sjuende gang vi arrangerer og det hele begynner å flyte bra, litt som hockeylaget til Sovjetunionen på 80 tallet.

Nytt av året er at Birger og Trøffen har laget Eggekollen The Movie! Følg denne linken og den vil åpenbare seg!
Konkurransen ellers var preget av at ingen Gårdsgutter preget løpet. Men, to karer overrasket i overkant stort; E73 og Gurken. E73 har stort sett tilbrakt de siste 4-5 åra i tunneler på Vestlandet, bodd i brakker og spist store mengder transfett. I går dukker han opp og så ut som en veltrent toppidrettsutøver (bildet nr 48) og gruste resten av Gårdsgutta. Eneste mann under 22 minutter (21.22). Gurken har aldri løpt under 24 minutter, men i går trippet han lett forbi Sten F og dro i fra over bøndas bru (nr 79) inn til 22.09!

Resten av gutta gjennomførte, men ble stort sett slått av egne avkom. Resultater her.

Ellers kan redaksjonen berolige med at Gårdskjerringa, som svimte av nedi bakken før mål, kom seg trygt til legevakta og fikk sydd i sammen kneet sitt. Vi sørget for god restitusjon og næringsinntakt på banketten senere på kvelden. Vi har alle et og annet å lære om å ta seg ut, og det ser ikke ut til at vi må gå langt for å hente riktig kompetanse!

Ingen kommentarer: