torsdag, mai 8

For et oppmøte!

Ikke mindre enn 9 mann møttes på Heggtoppen onsdag. Av disse finner vi til alles store overraskelse; Bob! Han møtte sist for nesten ett år siden. Mafian fortsetter infiltreringen og stilte med 4 mann, blant dem en formsterk(?) FBI. 9 mann er ikke bare rekord for 2008, men all-time-high.
Turen: Egge Skole (start Eggekollen Opp) - Baneveien til Sjåstad videre til Tronstad - opp Tronstad bakkene -Sjåstad Handel - Sjåstad Gård -kom ned forbi Autofil-Larsen og ned til Sprint. Vestsideveien til Lierbyen. På (det kjempestore) bildet en kort stopp i bunnen av Eikseterveien. Her har Bob og FBI takket for seg. Rapid sesongdebuterte og står bak kamerat.
Været: Sol fra skyfri. Alle var enige om at det var en fin tur.

Finnmark i super form. Under tirsdagens Scott Cup ble Finnmark nr tre 13 sekunder bak BigMo og ca ett minutt bak vinner, regjerende Norseman Champ og Eggekollen Opp deltaker LP. Finnmark gir rando satsingen mye av æren for formen han er i nå. Samtidig med denne prestasjonen har han i løpet av en uke kjøpt og solgt ikke mindre enn tre biler(!).

Bygutten på legevakta. Etter et ublidt møte med en fange på Ila fryktet mannen som ennå ikke har gitt slipp på vinteren at han kanskje hadde brukket ankelen. Det var i en bedriftskamp at Bygutten gikk opp i duell med en tatovert bamse som landet på foten til mannen som må lære seg at slimnastics og fotball er ut og sykkel og rulleski er inn. Ankelen var heldigvis ikke brukket.

Hvor tjukk er du i hue? Det kan du finne ut ved å møte opp hos Hulken for hjælm størrelse test! Hulken er mest sannsynlig ikke hjemme da han fortsatt er opptatt med våronna, lamming, sanking og diverse andre prosjekter. Det er to mulige størrelser: Medium og Large. Skillet mellom medium og large går på 58 cm rundt skallen. Si fra snarest til Hulken på mail eller sms eller ved personlig oppmøte.

Ingen kommentarer: