torsdag, februar 4

Hauern 2010 - Fyttikatta!Hauern har siden Gårdsguttas spede start vært den klart viktigste begivenheten på Gårdsguttakalenderen. Thorleif sjøl representerte selve ideen Gårdsgutt; fra Lier, bodde i ei lita stue, gikk no jævli på ski, sjekka dammane (ikke damene, de kom til han) på skauen og tok seg en dram på kvelden. Han bedrev Rockytrening av ypperste klasse, eller riktigere bedrev Rocky Thorleiftrening av ypperste klasse.

Årets Hauern er kvantitativt større, men også kvalitativt bedre enn på mange år. Hauern 2010 var fulltegnet en uke før start! 1200 menn og kvinner, Fatcampere, Sportsidioter, landslagsløpere, pyramidefantaster, Mafiafolk, Katter, Loser, osv. Heldigvis har mange av gutta fått meldt seg på i tide. Det er nytt av året med seedede startpuljer. Forholda er de beste noensinne - hadde det vært opp til oss skulle Målgang vært Drammen som føritia.

I pulje 1 finner vi: Juster, Staff, Hulken, Sten Finnmark, Sprint, Matti og Brumun.
Disse gutta skal gå ut i et felt blandet med Birkebeinerkonger, landslagsutøvere, Sportsidioter, Fatcampere osv. Uansett konkurranse har vi tro på at grønn kommer til å bli det nye rød. Hulken og Sten er ikke lette å pille noe sted. Sten er en seigfant og kommer til å gå som Johnny Cash, mens Hulken er en jævel opp til Fløyten. Ingen sportsidioter eller fatcampere kommer til å slå disse gutta, men de kan jo kanskje finne litt inspirasjon. Dessa landslagsgutta har vel vært ute en vinterdag før i år, men vi har sett større undere før. Matti er i oppdrift for tida og følger treningsprogrammet fra Hulken slavisk, vi spår 2008 nivå. Staff, Brumun og Sprint har svikta i årets sesongoppkjøring, men vi spår at ihvertfall en av de kommer til å ha dagen. Sprint er syk og det i dag Torsdag tvilsomt om det blir start.

I pulje 2 kommer Bygutten, Gurken, Rapid og Mafiasjefen. Med unntak av Rapid, som er omtrent som i fjor (og da var det ikke bra), har disse gutta gjort en strålende jobb i høst. Vi spår perser og forbedringer. Gurken har testet løypa og meditert daglig på traseen og kommer til å fighte i ren Northugstil. Kred til Rapid for upåklagelig djervt mot.

Alene i pulje 3 finner vi Tumle.Tumle blir litt alene i denne puljen som vi tror han kan dominere. Tumle har kjørt oppladning sammen med Gurken (som vi vet er i form) og det ryktes om seige totimers intervaller på facebook.
Pungen kommer sist, men ikke minst, i pulje 4. Pungen debuterer i dong. Grønn sådan. Vi synes det er hyggelig at Pungen tar første skritt inn i en psykotisk og avhengighetsskapende turrennverden. Lykke til.

Vi savner flere; IS (i alle dager?), E73 (barteland), Koss (?? Når Rapid stiller!).

Ingen kommentarer: