søndag, januar 31

Vestergyllen - 2 grønne drakter til start, kun 1 til mål


Juster og Matti dro lørdag morgen til Solli for å stille opp i Vestergyllen. Lettere nervøs stemning i bilen da dette var første ordentlig skirenn for begge to denne sesongen. Matti hadde snakket med Rode og fått ekspert tips ang. glid og smørning så den biten var på plass.
Det var på forhånd varslet parkeringsproblemer fra arrangøren sin side, men gardsgutta fikk parkert nedenfor Solli gård på et brøytet jordet, dette jordet var forbeholdt de med ordentlig bil(traktor), da veien til parkeringsplassen var noe offroad kjøring. Gardsgutter kjører selvfølgelig traktor og fikk dermed parkert rett ved start.

Klokken 09.25 la Juster i vei på sine 42 km. Juster gikk et greit løp, ikke den helt store farten, men et jevnt tempo hele veien uten noen form for sprek. Juster var godt fornøyd og føler seg i rute til Hauern og Birken.

Matti legger av gårde 10 min senere, henger godt med fra start og føler seg pigg. Men hva skjer, Matti foretar et spor skifte etter ca. 3km og plutselig er skien brukket!!! Matti sier noen stygge ord, men kan lite gjøre. Det er bare å komme seg tilbake til start og få på seg noe tøy....

Jens Arne Svartedahl vant forøvrig hele rennet med god margin. Jens Arne og Juster hadde forøvrig en litten prat når Jens Arne tok igjen Juster ca. halveis i løpet.

Vestergyllen var godt arrangert og løypa er fin, fin. Et løp som anbefales på det sterkeste. Fine premier også...

Snart er det Hauern...

Ingen kommentarer: