søndag, februar 17

Hauern 2008 - alle i mål

Hauern 2008 er over og et nytt år har begynt. Med Hulken satt ut av sykdom lå ansvaret på skuldrene til de andre gutta. Det ble ingen klasseseire, men når vi ser på hvilke løpere som topper listene er vel ikke det så rart. Børre staket inn til en knusende seier foran Kurland. Gløersengutta fulgte noen minutter bak. Hvor ville Hulken havnet i dette? Vi kan bare glede oss og trene mot Hauern 2009.

Resultater Gårdsgutta:
Desverre klarte vi ikke å holde tritt med beste Sportsidiot Arnold, Sten gikk sterkt på dårlige ski og havnet 1 minutt bak Arnold og ble tredjemann i klassen. I samme klasse gikk underdogen Sprint inn til en 7plass. Sprint melder til redaksjonen at han er godt fornøyd og fikk ut alt. Litt surt å bli slått av Sportsidioten Lumbago med en halv meter men desto mer gøy å slå gamle Newfarm med et minutt. Ca 3 minutter bak Sprint kom E73 i mål, 6 plass i klassen. Vi i redaksjonen er stolte av E73 som tok turen fra barteland i ens ærend! E73 gikk svært sterkt opp kanada, men sto stille på tråe ski da Sprint kom ned mot Saga. Og så til dagens sportslige høydepunkt! Matti gikk inn til en sterk 5 plass klassen, flere lysår foran gamle Hauern resultater. Matti melder til red at han er svært fornøyd og at løpet føltes helt rått. Hvor skal dette ende? Sprint og E73 skjelver i buksene. Juster var ikke fullt så fornøyd og kom slukøret inn til en 10 plass i klassen. Juster lå lenge sammen med Sprint, men møtte bokstaveligtalt "veggen" i Fløytenbakkene. Like bak Juster kom nok en sportslig opptur da Koss gikk inn til en sterk 13plass foran den gamle storløperen OffValley. Den hypede Gurken gikk slett ikke værst, og slo Koss med ca 10 sek, 9 plass. Rapid gikk på splitter nye ski inn til en 22 plass og er fornøyd. Like bak følger Bygutten på en 25plass. Bygutten ble observert smørblid i målområdet, + gradene ble nydelig forsert og Bygutten har lært noe om klister.

Resultater Gårdsjentene: Kona til Hulken tok seieren totalt i Hauern! Gikk et sterkt løp og poserer på fint bilde på http://www.liernett.no/

Forfall: Staff (vinterferie med familien), BigMo (Sto å heiet, brylupp i går..) og Rode smører på et eller annet storrenn (hva er egentlig større en Hauern????!)

Alt i alt er vi svært stolte, men det må jobbes mot å knuse sportsidiotene til neste år. En stor takk til herlige Lier, Tronbergfjella, Mafian og løypegutta.