fredag, februar 15

SitRap 2 dager før Hauer'n

Startlista for Hauern 2008 er klar og finnes her: http://hauern.no/2008/StartlisteHauern2008.htm

Av interessante navn på lista finner vi bl.a. to verdenscup vinnere av året; Børre Næss og Anders Gløersen. Det kan også bekreftes at Dybern (mannen i vår lokale sportsbutikk) stiller som etteranmeldt.

Sten: Mens andre går skirenn går Sten fire drag i Aronsløypa. Har bestillt tre nye par ski i anledning Hauern - ingen tvil om at han mener alvor.Hulken: Det skal mer til en ei KU(rland)for å hindre denne mannen. Sikker pallplass. Seier i OBIK onsdag. Dog ikke like overlegen som sist.
Matti: Er i fin flytsone, og får jevnlig skryt for stakinga. Har tatt det pent siden OBIK onsdag.Rapid: Har byttet ut alt utstyret og stiller til start søndag i villt fremmed utstyr.
Juster: Er oppservert luskende rundt i Hauer'n traseen. Pønsker på noe stort.Sprint: Denne mannen har bevisst holdt seg i det skjulte, og kan derfor med rette kalles en underdog.
Bygutten: Har kommet seg opp av gjørma og er påmeldt. Har fortsatt mareritt om null feste opp til Nykjua.Koss: Røpet form i Obik onsdag. Har dannet team med Bygutten. Har de en plan?
Gurken: Er mistenkt for bloddoping, da han er i sitt livs form rett før Hauer'n. Mistenkelig - JaRode: Ja, hva med Rode, stiller han? Eller kaster han inn tøffelen? Vi trenger din hjelp Rode!
Staff: Staff møtte tilfeldigvis Hulken på Eiksetra forrige helg, vi mistenker utbredt tjuvtrening. Stiller han er han en sterk outsider.E73: Kommer han hjem fra barteland? Går sterkt i Hyttekarusellen og ligger på en 8 pl sammenlagt.
BigMo: Ville vært høyt oppe hvis han hadde stilt til start. Skal i bryllup lørdag. Hvem vet, kanskje han dukker opp?

Ingen kommentarer: