lørdag, februar 23

Internt drama i sesongens siste OBIK, Koss kaller Matti tjukk!


Intern konkuranse blant Gårdsgutta i årets siste OBIK. Matti og Sprint fyrte opp Sprints slitne golf og tok turen til Holmennkollen hvor Koss bor. Det var vått i Kollen denne kvelden, yr og våte sugespor. Det hele begynte med at Sprint gav smøretips til Koss som han ikke turte å prøve selv! Sprint fortsatte med å kjøre egen oppvarming og gå plutselig (uten forvarsel)til start. Matti passet på å starte et halvt minutt etter Koss uten at Koss viste det! En Matti i psykoform tok igjen Koss på vei ut på andre runde, Koss svarte med å kalle Matti tjukk!

Vel, vel, stridigheter til tross, gutta gjorde en respektabel innsats. Sprint skuffet noe etter en sportslig opptur i Hauern og ble nr 7 i klassen på 24.00. Slått av beste Sportsidiot med nesten et minutt! Matti fortsetter i samme driv, men har allerede nullstilt seg og begynt å skule videre oppover resultatlistene, nr 11 24.57. Koss plages fortsatt av distansen! Kanskje ikke så rart for en mann som har gått 1000 meter på skøyter på 1.13, 12 plass 25.51.

Alle gutta på øvre del av lista, veldig bra. Men neste år...! Sprint sender et varsku til alle konkurenter, nå skal det trenes (ikke hardt, men bare trenes).

Fellestrening på tirsdag - Eggevollen 18.15

Ingen kommentarer: