tirsdag, februar 12

Hysteri i forkant av Hauern - gårdsgutta invaderer lokal sportsbutikk

- Jeg har aldri opplevd makan. Kanskje bare i forkant av Birken opplever vi lignende tilstander. En ansatt ved den lokale sportsbutikken gir seg ende over. Det er en koste hva det koste vil mentalitet ut av ville granskauen.
Det er tydlig at Hauern er årets store høydepunkt for disse gardsgutta. I går f.eks kom det en gardsgutt med begge skiparene sine. Han hadde hatt møkkafeste og møkkagli i Holmenkollen, eller Møkkakollen som han kalte det, og var rett og slett desperat. - Gjør hva dere kan med dissa skia eller skaff meg noen nye fort som ....! Da han ble opplyst om prisen på nye ski med slip osv svarte han kjapt at det spiller ingen rolle - det er Hauern til helga!
En annen gardsgutt kom innom og ville ha Hauern slip. Jeg forklarte han at det er ikke noe som heter Hauern slip. Til det hadde han følgende kommentar; -Da får dere lage en da! Koste hva det koste vil! Da vi fortalte han at slipemaskinen allerede var fullbooka av gardsgutt ski holdt det på å renne over for vedkommende. Gardsgutten hadde nærmest en truende oppførsel og det endte med at vi måtte kaste han ut!

1 kommentar:

Rapid sa...

Fantastisk artig innlegg. Jeg må innrømme at Rapid var en tur innom på mandag...