søndag, februar 17

Rockystyle på Norefjell - Brumun leita og fant i Sande!

Bønder i aksjon på Norefjell og i Montebello. Sten ble slått ut med magasjau etter innlosjering på Bøseter, men utover det har flere av gutta stått for sterke prestasjoner i sporet på lørdan. Kort oppsummert; Hulken sprakk, men ble nr 7 totalt på Norefjell. Sprint gikk sitt beste renn på årevis og kom inn på 10 pl, slått med 35 sek i spurten (navnskifte på sin plass?) av Blafre. Ice ble 19 i klassen.

Gårdskjerringene imponerer også; klasseseier i K30-39 på 21 km!

Hulken uttaler i pressen at Norefjellrennet er tøffere enn Birken.., vel, han om det, men tøffere første 15 km skal du lete lenge etter. Seige og lange moter, men stort sett uten fiskebein, og det er klart at hvis du velger å henge på O2 kongen Espen Harald fra start, kan det stort sett ikke bli jævligere enn det du får det inni Gråfjell!

Proff start på Norefjell!
Norefjellrennet har blitt et veldig bra arrangement. Alle lokaliteter på hotellet, proff start med nummerert seeding, speaker og sånn spenningsskapande musikk. Løypa var Rockystyle og drikkestasjonene var av den bra sorten. Redaksjonen kan med trygghet anbefale alle å ta ei helg på Spa (litt lite Rocky akkurat det, men du kan ta ei styrkeøkt mens kjerringa er i bassenget).

I Montebello fant tydeligvis Brumun igjen deler av formen sin og slo til med en sterk 2nd plass. Bygutten ble 13 i samme klasse. Gurken klatrer også på formbarometeret med en sterk 3 pl på 27 km. Results her.

På vei opp Skråløypa
Ice på vei ned mot Tempelseter
Æresmedlem Jens A før start


Ingen kommentarer: