søndag, februar 3

Lettet stemning på Spriralen

En tydelig lettet Sten, med Bigmo i bakgrunn, etter å ha holdt Brumun bak seg de siste sugende stakeslettene fra Tverken og ned. Det kan bli voldsomt når alt kommer over en bonde etter en stor prestasjon. Å gå i skisporene til damvokteren Thorleif er jo det største en lierbonde kan oppleve.

Juster ser også rørt ut. Uvisst hvorfor. 



Før start i Kanada var det folksomt og nervøst. Noe startfeltet bar preg av. Makan til stress fra enkelte! Det endte med to fall og nedrivninger før 100 meter var unnagjort. SKJERPINGS! Løypa begynner med 8 km stigning med tre spor i bredden!




Vel vel, lite actionfotos. Men det er takket være rause gårdsgutter som heller prioriterte å gi drikke på Lelangen fremfor å fremskaffe nydelige fotos. Ellers fremragende innsats som alltid, eller, ihvertfall helt på det jevne fra guttas side. Dvs; ingen sinnsyke overaskelser alla Matti 2008 og Juster 2009. Hulken først (2.09), etter å ha gått alene fra 4 km og inn. Han slo med det Blafre for første gang denne sesongen. 4 pl totalt. Nå skal det nevnes at de tre første alle var topp 30 under årets NM.

Lenger bak utspant det seg en durabelig fight fra start. Brumun (2.16), Sten (2.14) og Sprint (2.17) gikk side om side fra start, før Sten tok endelig farvel på toppen av Fløitenbakkane. Brumun og Sprint holdt hverandre i tortur; Brumun staka i fra på slettene og Sprint dro i fra i bakkane. Brumun staket selvsagt fra over Langemyr.

Juster (2.28) hadde en litt tyngre dag, ihvertfall fra Saga og inn. Mattis (2.37) forsøk på spesialoppvarming med elghufsdrag frem til start (dvs 1 minutt til start), fungerte ikke. Gurken (2.35) gikk sterkt og kom inn like foran Matti.   Ice (2.49), Mafiasjefen (2.59) og Tumle (3.11) kom i mål i skrevet rekkefølge, mens Bronen ikke er per kasse og prioriterte drikkestasjon. En stor takk til deg Bronen!






Ingen kommentarer: