torsdag, februar 14

Plutselig var det 4 bønder på listaN3, som skal være "rennet alle snakker om", har tydeligvis ikke vært et åpent tema blant bønder i Lierdalen. Sprint lot seg tidlig friste av bankettmorro ++, og lot Grenaderen fortsatt være et renn for mannfolk. Ice har i flere år vært guttas alibi på fjellet, men med unntak av disse har iveren etter deltagelse vært laber.

Men nå! Uten forvarsel har både Sten Finnmark og vår spydspiss Hulken sneket seg inn i listene! Har dette hele tiden vært en del av en hemmelig plan?

Ny løype og litt mer fornuftig dato gjør tydeligvis susen! Årets løype har alt. Harde bakker (uten fiskebein), lange sletter og småkupert gjennom hytteområdet de siste 5 km (her må det da tusse med publikum?). Hard løype, men ikke kollektivt selvmord som tidligere.

Sterkt startfelt; vårt æresmedlem J A Svartedal stiller, E H Bjerke (O2 kongen) stiller, Blafre, Knekkern fra Sigdal og flere til. Men favorittene ser du under (hentet fra Fjesboka). Tydelig at Kryllinglosen er i form. Gratulerer med seiern!


Det skjer mye denne helga. Montebello er rennet for de som ikke liker å ha det fullt så vondt, men synes det er greit å rusle litt i Sandes turistløyper. Gurken er selvskreven, Bygutten bor nesten i løypa og Brumun skal forsøke å finne igjen formen i Sandes dype skoger.


Ingen kommentarer: