søndag, februar 26

Hulken med løyperekord - Sprint i knallhard psykoduell!


(Ice, Kryllinglosen og Sprint)
Hulken var på lørdag eneste Gårdsgutt i den tradisjonelle Mellerunden, da Comebackkid bestemte seg for å lade batteriene og ligge med høyt beinleie hele helga. Men èn er nok og Hulken klinte til med seier og ny løyperekord. http://www.langrenn.com/arne-sand-best-i-mellerunden.5025356-1743.html Skal Hulken gå Birken? det er det store spørsmålet om dagen, og kjenner vi den mannen rett får vi ikke vite det før 16.3.
Lenger sør, på vakre Ormåsen i Eikerbygdene, gikk Jungerløpet av stabelen. Et skikkelig lokalrenn, med hjemmelaga sjokoladekake, vafler, kaffi, avslappet atmosfære og passelig startkontigent (ref. det makalause innlegget om slikt på http://www.sportsidiot.com i januar). En lokal los kunne opplyse at løypa nesten går over til Kongsbergs skoger! Sprint og Ice representerte GG i et digert startfelt i Jungerløpmålestokk. Fatcamper Blafre var først i mål på tida 54.59. Knallhard fyr fortida.
Lenger bak utkjempet Kryllinglosen Bjerregaard og Sprint en knallhard psykisk duell som virkelig fikk satt (særlig Kryllinglosens) guttas mentale styrke på prøve. Sprint hadde nesten tatt igjen Kryllinglosen og hadde bare de siste 30 meterne igjen til den Vasalopptrente ryggtavla. Kryllinglosen fikk tydeligvis adrenalinpumpa igang da han snudde seg og satte opp et durablig rykk som førte til at gutta nipigga med 30 meters avstand i 7 km. Kryllinglosen er hard i skallen og gikk seirende ut av duellen! Begge melder i kveld på fjesboka at armene fortsatt svir og to hender må til for å holde Colaen i kveld. Ice hadde en avslappa innstilling til arrangementet og valgte å spare godskiene. Uvisst hvilken tid det ble, men Ice ser så godt ut i den grønne drakta at vi tror på gode merkesjanser dette året.
Forøvrig ble drakta vår moteanmeldt av et par ivrige tilskuere der oppe på Ormåsen: "Veldig grønn, sømløs drakt som viser alt det verste kroppen din fremvise! Er du i tvil om du har en valk, ta på deg denne drakta og du finner den! Alt samler seg på en måte i bånn som i en søppelsekk". Drakta fungerer altså som planlagt.

Ingen kommentarer: