torsdag, februar 23

OBIK over for i år

(Matti I farta under gårsdagens renn)...Og med det vil Gårdsgutta sende en takk og gratulere med nok en serie med solide arrangementer. At Kollen er tilbake som arena blir ønsket velkommen av GG, vi skuler uforståelig på de som mener jordet oppi Sørkedalen burde gjeninnføres! Ellers var Hulken vår beste mann, og forsåvidt beste mann uansett, tett fulgt av vår venn og ustyrsmentor Jostein fra Milslukern. På bildet under poserer han sammen med Comebackkid, som måtte ta det piano da han ikke hadde fått Grenaderen ut av bena (sen restitusjon? Det er jo 4 dager siden!).


Forøvrig har vi fått et innblikk i noe av Comebackkids hemmelighet: Diett! På vei inn i hans relativt mangfoldige Hiace ser vi tydelig spor etter kontrolert og fast diett (sjekk bildet under).

Ellers må vi nevne at Brumun fikk hammern på oppvarminga og valgte å bryte etter første runde. Lungene var fulle av slim og Brumuns nese var ikke hoven etter helgas festivitas; men på grunn av hovne bihuler. Koss stilte også denne kvelden, men sliter med tung kropp. Han skal etter sigende ha hørt at trening er en av de tingene som kan hjelpe og vurderer dette til neste år. Sprint var også med, men har ikke blitt tatt tida på! Sprint var ikke spesielt fornøyd ved målgang, men forteller redaksjonen nå i etterkant at dette er synd, da løpet antageligvis var i superklassen.

http://oslo.bedriftsidretten.no/Hovedmeny---lokal/Aktiviteter/Skikarusell/Informasjon/Resultater-/243B1D4D-809C-4308-8C6C-7D89F9DFB694/1

Ingen kommentarer: