torsdag, februar 2

Brrr...Hauern...
Årets Hauern nærmer seg og hauern.no kan melde om "godt og kaldt vintervær". Vel, alt er relativt, men noen vil ha problemer med å godta under 20 minus for "godt vær". Gutta våre er jo vante med å verra ute en vinterdag, akkurat som Thorleif sjøl (bildet) som ikke tok på seg lua med mindre det var under 25 kalde.

Likevel, gårdsgutta har et svært usikkert mannskap før helga. Hulken har ikke meldt seg på, og er usikker på om han gidder. Han har gått en Obik i år og lurer på om det skal verra greit for denna sesongen. Brumun, Sprint og Juster valgte forrige lørdag å henge på en uthvilt Comebackkid gjennom Hauerntraseen. Bildet er tatt i bånn av de fryktede Fløytenbakkane. Hardt tempo (skikkelig stille og rolig langtur) sammen med dårlige spor som gjorde at teknikken minnet mest om orgeltråkk, satte ryggen til Brumun ut av spill i Stankebakken. Usikkert om han kan gå, i det hele tatt bevege seg, på 2-3 uker. Ryktene sier at han likevel har nektet å selge startnummeret sitt og plutselig vil dukke opp (antageligvis rive av seg løsskjegg og briller) på start 9.30. Juster skal på sjåpping og Sprint vet ikke om han orker et år til så lenge han ikke har fått byttet ut gymsokkene fra Fisher.

Comebackkid stiller selvsagt og viser gode tendenser. Ice er helved og stiller. Ellers er det hele usikkert, Koss, Rode, Rapid, Gurken, Bygutten, Matti, Mafiasjef, listehelter eller skikkelige mannfolk som møter framtida med frostskada lunger og harrahjerte? Time vil sjåv.

Ingen kommentarer: