søndag, januar 3

Lørdag 9.1 = Vestmarkrunden+Galla (oppdatert)

Lørdag 9.1.2010 er det duket for årets første turrenn; Vestmarkrunden. Dette blir det første rennet hvor vi som lag stiller med like, svært grønne dresser. Hvis noen ikke har lyst til å gå (hvem skulle det være?), settes det pris på om noen stiller som film- og sekunderingsteam. Filmen skal brukes til debriefing og underholdning på årets Gårdsguttagalla; Julebordet. Dette årets julebord avholdes på Nordre Meren klokka 19.00.
(Bildet er tatt etter målgang Vestmarkrunden 2009)
------------------------------------------------------------------
Info fra Guriby`n:
Vestmarkrunden 2010 arrangeres lørdag 9. januar. Første start kl. 10.00. Alle løpere starter i løpet av 20 min.Løpet går i klassisk stil.Start og mål er lagt til Skoglund som ligger ved E-16 mellom Skui og Sollihøgda. Parkering på Skoglund. Beregn 25 min. fra Skui skole til du er på start.Løypa går fra Skoglund rundt Svartvann til Mikkelsbånn og videre forbi Gampen til Damvann. Her svinger den til venstre ned fristilsløypa til Rusmyr hvor den svinger innpå rødmerket løype nedover Jongsmyr til Nikeveien som går til Sandungen. Her går løypa langs brøytekanten av veien og svinger inn i fristilstraséen som går forbi Persbonn tilbake til Rusmyr og videre opp Steindalen til Mikkelsbånn. Herfra følger løypa samme trasé som fra start rundt Svartvann til Skoglund. Det er matstasjon ca. halvveis.
Løypelengde ca. 20 km.Rennkontor, garderober og kafeteria er på Skui skole.Alle må hente startnummer på Skui skole.Startkontingent kr. 200,-. Engangslisens, kr. 40,-, kommer i tillegg. Betales ved avhenting av startnummer.Rennkontoret er åpent fra kl. 07.45

Ingen kommentarer: