torsdag, februar 5

"Koste hva det vil"mentaliteten er tilbake

Skøyterenn er morro! Knallvær og fin løype. I bilen på vei hjem kunne vi konstatere at vi fikk med oss både første-, andre- og tredjeplass + nye staver og fire brød.

Under gårdsdagens skøyteobik fikk redaksjonen en inntrykk av at "koste hva det vil"mentaliteten er tilbake i Gårdsgutta leiren. Dette ser vi på som et sunt tegn kun 10 dager før Hauern. Sten, Sprint og Gårdsjenta til Hulken (Ariet) samkjørte til Oslo denne snøfylte og kaotiske onsdagen. Matti er endelig tilbake i drivet og betalte en av våre nye landsmenn for å kjøre seg til start, dette etter en snartur på Oslo Sportslager for å kjøpe skøytestaver for kvelden. Dette er forbilledlige prioriteringer fra en småbarnsfar.

På veien inn diskuterte vi kveldens favoritter og Sportsidiotenes Ulle ble nevnt som en het kandidat, noe som viste seg å holde stikk. Sten imponerte og havnet kun 10 sek bak, imponerende takter fra en klassiskspesialist. Sprint synes han gikk et bra løp, men havnet nesten 1 minutt bak sportsidiotenes vinner. Det holdt allikevel til en 3 plass bak Sten i klasse 30-35. Ariet gikk inn til klasseseier i sitt første renn for året, men synes en runde var i korteste laget. Vi håper på comeback. Matti står frem som et forbilde og tok årets første skøyteøkt som konkuranse. Matti var storfornøyd med 25 minutter syretrening, gode ski lånt av Sprint og splitter nye staver.

Resultater

I kveld er det Spiralrennet, Hulken varsler comeback.

Ingen kommentarer: