torsdag, februar 19

Jeg er Gårdsgutt!


Jeg er Fatcamper!

Han (Bigmo) ser lykkelig og blid ut på bildet, men bak fasaden skjuler det seg ett splittet indre. I følge Sprint, som er utdannet hjernekrymper, lider Bigmo av den sjeldne lidelsen Multippel idrettsidentitet. Ubevisste krefter river og sliter i Bigmos indre, motsetningene er så store at hans ego ikke kan akseptere og intergrere dette som en enhetlig personlighet. Resultatet er hvileløs splittelse mellom Fatcampidentitet og Gårdsgutta identitet, vi vet aldri hvor vi har han.

I går hadde han en god dag og var over på den lyse siden igjen; sammen med Gårdsgutta på vei til Obik. Bigmo hadde selskap av Sprint, Sten, Matti og Hulken!! Riktig koselig var det. Koss bor jo i nærheten av Sørkedalen (god adresse) og møtte opp på start. På vei inn ble Bigmo tilbudt en Gårdsguttalua, men da vi så at de mørke kreftene begynte å ta overhånd lot vi være å presse Bigmos tandre psyke lenger. Gårdsguttas formann har lagt ned veto om at Bigmo skal tas vare på; "Han (Bigmo) er som en skjør og kunsterisk sommerfugl som ikke kan fanges i A4 format, da vil han bare bli ulykkelig". Vel, vi Bønder er romslige og tar selvfølgelig Bigmo inn i varmen uten moralisme når han har gode dager.

Hulken er en gammel Obikkonge og viste, om ikke gammel storhet, gode takter. Klasseseier og kun få sekunder bak sammenlagtseier. Stakemannen fra Bevern (Hauern video 1.30) var usle to sekunder foran. Sten tok andreplassen, 36 sekunder bak og Sprint tok fjerde 1 minutt bak. Bigmo 19, Matti 24 og Koss 27. Tett oppgjør mellom to gamle rivaler (vi husker vel alle at Koss kalte Matti tjukk!). Matti var fornøyd med å slå Koss, Koss mellomfornøyd (kolslignende hoste).

Bilturen hjem ble om mulig enda koseligere, med bolle- og sjokoladestopp på Røa.

Ingen kommentarer: