fredag, februar 13

For et renn det SKULLE bli!

Bare timer igjen og påmeldingene til Hauern har tatt fullstendig av! 780 forhåndpåmeldte og tak på 1000 deltagere. Gårdsguttas "fåHauernoppogfrem" kampanje har lykkes. Dette er nesten som i glansdagene på 70 og 80 tallet. Neste år satser vi på innkomst på Bragernes.

Føret og trasse ser ut til å stå i stil med resten av arrangementet!

Men hva med Gårdsgutta? I startlistene finner vi: Matti, Bygutten, Brumun, Sten, Gurken, Tumle, Sprint og Rapid. Hvor er resten av gutta? Skal vi nok engang bli ydmyket av Fatcampere (bare når det gjelder antall deltagere selvfølgelig...)? Koss har sendt egenmelding og har en stygg kols-lignende hoste. Hulken, skal han kun gå Spiralrennet i år? Juster skal gå men har ikke meldt seg på, noe som er dumt da han antageligvis må starte en halvtime etter sammen med de andre etteranmeldte. Rode har hittil i år ikke orket å gå lenger enn til Ulafoss og det beste for alle parter er at han konsentrerer seg om smøring inntil videre. E73 er i barteland og rapporter om useriøs livsstil har nådd redaksjonen. Staff vet vi har mye å stelle med på familiefronten, men forklaringen på uteblivelse har tikket inn! Hva med Rømme, kommer han til å gå og vil han i såfall stikke av på Eiksetra? Pungen? Bob?


9 sikre altså, ikke så aller verst, men det er forbedringspotensiale.


På bildet ser vi Mafia, Hulk, Matti, Losen og Juster ute og tester ski og trasè, dagen før dagen. For et herlig vintervær og fantastiske forhold!!! Bildet er tatt ved Tverråsutsikten. Legg merke til de tøffe Gårdsgutta luene, Losens Italienske landslagsdrakt, Justers nye bindinger og det siste nye innen turlangrenn; en Swix stav og en OneWay stav for optimalisert kraftoverføring og pendel. Dagens voks: LF6 og Rode Super


Siste værmelding, 2 cm SNØ:


Ingen kommentarer: