søndag, august 31

Grønn suksess i Birken


-----Brumun ----------Matti---------- Sten------------Sprint-----

Dette er stort og redaksjonen er rørt etter det første Birkebeinerrittet med grønne GG drakter til start. Morgentåka hadde akkurat lettet og det lå ann til å bli en kald og klar dag da Brumun og Matti stod side om side i pulje 4, i grønt.. Gutta var med fra start og holdt tetgruppa opp til Skramstad, side om side med Sportsidioter (eller var det bare katta?) og andre supersprekinger. Matti måtte slippe på Skramstad, men syklet allikevel inn til 3.12 og perset med 54 minutter! Etter å ha tilbrakt 3 uker på Drammen sykehus er dette nær ekstremt imponerende. Brumum holdt god fart og lå ann til en tid godt ned mot 3 tallet, men punkterte mot slutten og kom inn til GG beste tid på 3.10. Fra pulje 5 syklet Juster inn til sterke 3.14. Han knivet lenge med kryllingenes Bierfarm, men kvernet konkurente godt da han tynte det siste ut av sine seige kyllinglår. Mer bekymringsfullt er det at Juster har syklet i en blå drakt!!!

Vår antatt sterkeste mann, Sten Finnmark, valgte å starte i pulje 67!!? Sten forteller red. at dette var som å sykle gjennom Sandvika Storsenter på en vanlig lørdag kl 12. Sten syklet inn til tida 3.16, uten drahjelp en eneste meter og 30% av lungekapasiteten bundet opp til "hold høyre" rop.

Sprint ble, som på forhånd tippet, klart sist av GG. 3.36, en tid som holdt til merke og premie. Sprint var fornøyd med gjennomføringen og enda mer fornøy med å ha ligget i tetgruppa de første 5 km i pulje 32. En solid innsats for hovedsponsoren.

En annen mann vi ikke må glemme, tiltross for at sykler i hvitt og ikke grønt, er Bigmo. Vår eneste elitesyklist. Bigmo syklet sterkt inn til 2.48 og 22 plass i menn elite. Hva skal til for å få denne mannen i "machogrønt" istedet for den "JanThomas inspirerte" hvite drakten?

---Bigmo (hvit)------Juster (blå!!!!)

Dagen ble komplett da Matti knuste Sportsidiotenes Katte ned ballettbakken (selv om rapporteres syk på deres medium Sportsidiot.com, men dette er regelen snarere enn unntaket)
Vi gleder oss stort til neste år og satser på enda flere grønne drakter. Får vi lurt ut Hulken og pusset videre på Bob, kan vi klare 5 mann i pulje 4 - Det hadde vært konge!

GG sender også sine takksigelser til Mafian som stilte med buss og sjåfør (selveste Tony). Vi sender også gratulasjoner til Islandstone (GG hangaround) som syklet inn til 3.39, merke og pers med 40 minutter. De andre mafiagutta lå jevnt på 20 tallet, men hadde sin beste mann, Longshark, på 3.05!

Rapid, Gurken, Hulken, Staff, Koss, Duracel, Tumle, Bygutten, Bob, E73 . VI REGNER MED Å SE DERE PÅ START NESTE ÅR. Rode håper vi først å se på trening.

Ingen kommentarer: