søndag, august 10

Skarverittet - Ny mann i tet, Gurken nær suksess, Sprint roper om hjelp og Tumle leker med skjebnen

Lørdag kl 05.30 møttes Gurken, Sprint, Tumle og Tweeten (inntill videre) på Zita for avreise Geilo og Skarverittet. Tumle og Tweeten dro igang et voldsomt tempo i Tumles Transit og annkom Geilo i god tid før Sprint og Gurken. Det skulle vise seg å bli en tøff dag for gutta, skader og uhell gjorde sitt til at de grønne draktene ble observert litt lenger baki feltet.

Tweeten var den som syklet raskest av gutta. Ikke til å tro når vi tenker tilbake på hans debyøkt (og eneste økt!) i våres. .. har fått blod på tann og skal gå til innkjøp av rulleski, her snakker vi comeback (Dette er jo moro da Tweeten engang var kjent som en hissig og litt hyperaktiv langrennsløper).

Gurken var den av gutta som overbeviste mest. Men, som vi tidligere har nevnt, Gurken gjør det meste for første gang for tiden. Ikke bare var dette hans første ritt noensinne, det ble også hans første punktering og slangeskifte! Noe han brukte over 15 minutter på! I tillegg til tap av guts gjorde dette at Gurken syklet inn til en hederlig 11 plass istedet for en 6 plass?

Sprint fulgte sine langrenns impulser og "holdt følge fra start". Etter 5 km skjønte han at dette ikke var noen god ide da beina var fulle av sviende melkesyre. Etter 10 km hadde Sprint krampe og ble observert stående ved siden av sykkelen i Jane Fonda aktige tøyeøvelser. Resten av rittet ble langtur og langsom besiktigelse av løypa. Mot sluttet skimtet han riktignok noen grønne trøyer og klarte å mobilisere nok til å slå en utpsyket Gurk i spurten.

Som ekstremsportsutøver er det naturlig for Tumle å stille opp med hybridsykkel i en ritt fullt av skarpe steiner og gjørme. Tumle lå lenge i tog med Tweeten, før Tweeten så bakhjulet til Tumles hybridsykkel i ansiktshøyde og deretter Tumle på hodet ut i steinete bekk. Tumle spjeret tommelen og gikk etterhvert på en liten smell.

Skarverittet kan kanskje anbefales. Men bare kanskje.

Ingen kommentarer: