mandag, august 4

Matti på harrytur

Matti kom seg trygt over grensa i helgen og klokket inn på 2:45. Han var ved målgang grisefornøyd og trodde dette skulle bli årsbeste plassering, men Grenserittet er populært og det er mange deltakere. Matti ble nr 45 av 506 i klassen. Ikke verst av en hopper, sier Matti i en kommentar. Bildet er tatt få sek etter målgang. Bak til venstre i rød trøye ser vi vinner av klasse 30-34 for kvinner som slo Matti med 17 sek.... (red.:dette skal bare ikke skje!)

For første gang i karrieren startet Matti i pulje 1 i en konkurranse. - Det var kult. Turte ikke stille meg så veldig langt frem denne gangen.
Matti prøvde denne gangen å være kynisk og ikke dra så mye. Det klarte han delvis, men brukte en del krefter på å jobbe seg fremover til nye puljer i starten. - Føles ikke bra å sitte på et tog når du vet du kan sitte på toget forran som går raskere, sier han. Jeg syntes det gikk veldig greit i seks mil, begynte å kjenne det litt da, men hadde ingen problemer med å henge med de neste 1,7. Når det var 3 km igjen var det nesten full stopp.

Matti er alt i alt veldig fornøyd, ingen uhell (minus to tryn som ikke sinket han nevneverdig), den lånte sykkelen funka bra. Han sier han skal kjøre enda billigere i Birken slik at han holder helt inn.

Matti sender en takk til glitremafian som han satt på med. - Deilig å være best i bilen...;) Takk også til servicemann og sjåfør GulTrøya.

Onsdag er det Scott Cup i Lier. Redaksjonen regner med at det kryr av grønne gårdsgutter på startstreken...

Ingen kommentarer: