mandag, juni 30

Rapid gjør comeback - tester ut nytt konsept

Tre gårdsgutter til start i Vestmarkrittet i helgen. Matti trodde lenge han skulle bli den eneste, slik som ifjor, men fredag kveld meldte til alles store glede Rapid at han skulle være med (med værforbehold selvfølgelig, slik som i fjor). Da resultatene var klare så vi også at vår nye mann fra Brumunddal hadde deltatt.

Som etteranmeldt startet Rapid bakerst i siste pulje. Han hevder selv at dette ikke påvirket resultatet og rapporterer til redaksjonen at han var fornøyd med egen innsats, at det var et fint ritt som gav mersmak og at han fikk svar på sitt nye drikke konsept. Konseptet går ut på å drikke 2 liter Lier eple kvelden før, samt 1 liter en time før og selvfølgelig ha Lier Eple på flaska. Konseptet funka og Rapid har nå to paller med Lier Eple stående på kjøla klar til bruk ved nye utfordringer. Rapid tikket inn på 2:24.

Det har ikke lykkes redaksjonen å få noen kommentar fra vår nye mann, men utifra resultatene kan man lese at han syklet på 2:07 og en 55. plass. Mellomtidene viser at han syklet fortest mot slutten. Syklet han med Gårdsgutta drakt??

Matti uten kjede. I Hallingrittet forrige helg mistet Matti den venstre cleet'en etter 40 minutter og syklet en time med løst venstre bein inn til 7. plass. På lørdag "syklet" han de siste 4,5 km uten kjede. Studerer man mellomtidene kan man se at Matti, som startet i pulje 4, lå an til en topp 15 plassering i klassen, men uten kjede ble det vanskelig å holde farten oppe og han måtte ta til takke med en 24. plass på tiden 1:56:46.

Ingen kommentarer: