tirsdag, juli 3

Nå kommer bønda!




Et rekordstort antall gårdsgutter møtte på Heggtoppen denne mandagen. De faste, gode og gamle traverne Rapid, Matti og Sigmond, var selvfølgelig tilstede. I tillegg til disse hadde Sten Finnmark og broren hans E73 tatt turen for første gang denne sesongen. Og for å virkelig gjøre dette til en skikkelig treningsøkt hadde vi med egen trener, servicemann og inspirator Mr.Frisk.

Det var da også Frisk som staket ut løypa, med hjelp av Matti som villig la på noen ekstra km oppom Årkvisla. Etter dette syklet vi gjennom Drammen og opp til Fjell, og derfra en god runde oppi marka rundt Hellashytta. Dette er den samme traseen som benyttes under Drammensrittet og er ikke til å anbefale for de som sliter med retningssansen! For etter masse rundtomkring hadde hverken Sten Finnmark eller Sigmond noen anelse om det var Drammen eller Tønsberg de så i det fjerne. Men morro var det, mange artige stier og stor fart. Tempoet var variert innenfor det mellomharde spekteret, en intensitet vi har stor tro på i Gårdsgutta. For E73 var nok intensiteten enda hardere, da han syklet med bremsen på etter at servicemannen fra helvette hadde stilt på sykkelen hans. Frisk prøvde av og til å oppmuntre gutta ved å sykle på bakhjulet i de tyngre partiene, uvisst om dette er en god strategi. Alt i alt en svært hyggelig økt, hvor praten gikk rundt biler, damer, litteratur, trening, diagnoser og snekring. Gledelig var det også med Sten Finnmarks opptreden, ser vi begynnelsen på et comeback til vinteren..

Sigmond kunne også melde om at draktprosjektet er godt i gang. Det blir eget Gårdsguttadesign med integrerte sponsormerker. Rapid og Sten Finnmark er av de få som har sett og har muligens den gamle gårdsguttadrakten (hockey-Pockey), og var derfor ivrige i fargevalgdiskusjonen. Forhandlingene har startet, men intressentene er forelpig hemmelige. Er du en aktuell sponsor? ta kontakt på hes@gardsgutta.com. .

Ingen kommentarer: