torsdag, juli 19

Sten Finnmark i draget!5 gårdsgutter minglet seg sammen på Heggtoppen denne mandagen. Sauebonden og broren Sigmond (eller Siggen som også har blitt brukt, slett ikke noe dårlig navn i og med at Sigmond er svak for en sigg i festlige samkvem), Sten Finnmark og broren E73, og Rapid tilbake etter ferie hos svigers. Turen gikk nok en gang forbi Thorleif og videre oppover i Drammensmarka, denne gangen med mål på Tverken. En artig tur, ihvertfall ned igjen.

En utvikling er å spore blant gutta. Sauebonden begynner å bli lett på labben (eller skal vi si "lett på kloven"), det samme gjelder Sten Finnmark. Disse gutta vartet opp med en form for mosende bakkeklatring, tilsynelatende uten vansker med å snakke (snakketempo altså) og til og med le når det passet seg. Siggen holdt følge opp til Tverken, for å vise at han ikke lar seg bli frakjørt i bakkene, men når dette tempoet fortsatte i bakkene rundt Pantegutten måtte til og med Siggen sakke akterut. E73 viste også betraktelig bedre takter denne turen og viser at han er å regne med om ikke lenge. E73 røpet i en av bakkene at hans drøm (eller var det mål) var å støte og herje vilt i gårdsgutta feltet. Siggen har stagnert, ikke noe mer å si om den saken. Men Rapid! Rapid er ikke i form etter en uke med vestlandslefse og rullekake hos svigers, men allikevel klart seg bra etter en beinhard påkjenning som dette må ha vært. En uke med lefse og bergensere! ikke noe å spøke med.

Hva har skjedd? Doping? Neppe. Sauebonden har blitt observert under tjuvtrening. Unnskyldninger som: "skulle bare hente bilen.." osv. er standard. Flere enn en gårdsgutt satte sportdrikken i vranga når Sauebonden fortalte om "ferien" sin. Denne "ferien" inneholdt bla 1 times triatlon konkuranse med Staff (advokaten fra Drøbak). Sten Finnmark er en seigfant fra naturens side. Gi den gutten noe å spise og et par sykkelturer, og han kan sykle Trondheim-Oslo tur-retur uten å blunke.

En sponsor har kommet på banen! Dealen er at alle Gårdsgutta må logge seg inn på http://www.norge123.no/Forside og registrere seg under Gårsdguttaa gruppen (dette skal ordnes, med bilder og alt) og du vil motta et gratis års abbonemang av ViMenn. Husk å snakke udelt positivt om bladet "Hjemmet" , dette er en del av sponsor hverdagen alle må ta med seg.

Ingen kommentarer: