onsdag, mai 8

Rambo vant Temporitt

Bøttehjelm og Syllingdrakt
Rambo, som med ujevne mellomrom har vært med på fellestreninga, vant klasse 35-39 i 2013 utgaven av det kjente temporittet Megamila. Som våre lesere ser av bildet til høyre, som ble tatt i 2011, har det skjedd ting med Rambo. Gradvis har sykkelhysteriet sneket seg inn under bøttehjelmen til den ellers så sindige og jordnære Syllinggutten. Fotballdrakt har blitt til heltrikot, bøttehjelmen er byttet ut med no svært aerodynamisk fra utlandet og den lille 26 tommeren har veket plass for en fintunet Cervelo tempomaskin!

Apparatet rundt har også blitt optimalisert - Sittespesialisten Sven, fra Tyskland, har finjuster alt fra pedaler, sete og padding, slik at Rambo nå skjærer gjennom lufta som en blodtrimma Ascona, og det helt uten å få vondt i verken rygg eller baller!

Vi som har fulgt med på Strava har sett tendensene over tid - for deg som ikke har sett han siden LierRundt seieren i 2011, vil du ikke "koble" at den syklisten du såvidt klarer å kjøre forbi i bil på vei opp Østsida, er samme person.

Rambo på jobb
Ryktene sier at han syklet Megamila med hår på beina. Det vil i såfall ha sendt massive sjokkbølger inn i sykkelmiljøet. Det må ha vært tøft for mang en ihuga syklist som har blitt frakjørt av en fyr med hårete legger som appåtil ikke har vasket sykkelen sin siden den var ny. Redaksjonen gratulerer Rambo og følger spent med videre. Årets store mål for Rambo er Veteran NM i tempo som går av stabelen 25 juli.

Funfact: Rambo var også pådriver for Holmen-Røine testen vi kjørte for noen år siden - store deler av Rambos grunnlag, mentalt og fysisk, har blitt lagt på Røine.

Fintunet - Fast - Fet

Ingen kommentarer: