søndag, mars 10

Noen begynner å komme i form...


Ulveløpet var preget av smånervøs og oppgitt stemning før start; det gikk fra rekordføre til "lim" i sporet på en halvtime! Så å si alle vi snakket med hadde enten lagt grønt klister, isklister, skareklister og noen få uheldige sjeler hadde lagt på et godt lag med VM klister...Likt for de fleste altså; tungt som f...

Ulveløpet viser på mange måter opplegget til ulike løpere før Birken. Noen er treningstunge og skal lade hele siste uke, andre viser gryende form. En av de sistnevnte er Matti. Matti kom inn rett bak gamle Newfarm, og vi vet alle hva den karen er god for i Birken. Tydelig at Mattis litt pysete sone 3 opplegg fra i høst har fungert altså.

Kurland gikk stort sett alene i front og vant årets Buskerud Tour. Bak han kjempet Brumun og Sprint om å bli raskeste Gårdsgutt. Brumun staka Sprint i senk fra Trangedalen og over Botnemyrene. Hvor mye må Sprint ha på Midtfjellet for å holde unna? Vi anslår 2 minutter.

God deltagelse fra våre menn; Ice, Mafiasjefen (i grønt!), Koss (!) og Tumle. Flere relativt lekre tallerkener med ulvemotiv ble med hjem til gårdsjentene denne lørdagen. Nervepirrende uke i vente.  

RESULTATER

Ingen kommentarer: