onsdag, mars 6

Episode 1: Vis meg din smørebod!

Plass til staver - men er det godt planlagt?


Ståldør og bevegelsesaktivert taklys
I denne serien vil vi forsøke å portrettere guttas aller hemmeligste rom; smøreboden. Hvilke løsninger velges? Favorittdings? Hvilken smøring unngås? osv.

Litt sent på vinteren å sette i gang en slik serie sier du! Ja, vi rekker ikke mange episodene før vi må gå over til "vis meg din sykkel" eller noe sånt, men et par episoder skal vi klare - før vi selvsagt fortsetter neste sesong.

Først ut er Matti. Matti har investert i ny kåk på Reistad og var av de få som har arkitekttegnet smørebod. Allerede i første møte med arkitekten ble smørebod fremlagt som en vital del av huset. Det kan man se ut av plasseringen; rett utenfor inngangspartiet (2 meter - under tak) og på vei mot garasjen. Ganske jålete med bevegelsesaktivert belysning. Lite kritikkverdig å si om Mattis bod, men plassen til staver virker lite planlagt. Ja, Matti har kanskje bare 1 par staver + konas, men hva når unga blir store og skal ha skøyte+klassiskstaver..? Matti tenker tydeligvis mest på seg selv, noe vi i grunn oppfordrer til på denne tida av året.

At Rode Viola Ekstra er Mattis favoritt overasker neppe noen, han dro jo frem den i -6 på OBIK tidligere i vinter (med hell påstår han selv). Men at VR60 havner i "kast"gruppa må ihvertfall overaske hans svoger Juster! Godt at de blir naboer og kan bytte! Ellers er blander Matti det beste fra alle verdner; slip fra Bjørn Myhre og Milslukern, Rode og Swix, osv. Men han kommer altså ikke til å bruke VR60 som dekning, det er ifølge Matti så 2006!


Favorittdings? (ut i fra blikket tolker vi det dithen)
Praktiske løsninger (og Ringerdrink..)


4 kontakter under bordet. Vitner om god prosjektering.

Fiberlen  som Torki!

Merkebevisst?
Mattis favoritter (62N er ny i klubben av favoritter)"Møkkasmøring" (ifølge Matti) 

Ingen kommentarer: