søndag, mars 11

Ulveløpet - et lite mesterskap i klisterlegging!


...og Sten var en av de som kom godt ut av det (sier kilder som ble fraglidd ned fra Nykjua). Nydelig vårvær og sjeldent solskinn preget Kanada på Lørdagens Ulveløp. Men Kanada er skyggenes dal, noe som førte til en deilig blanding av is, tørrsnø og påskeslush. En eim av tjærelukt og propan lå tett over startplassen og turgåere som kom forbi måtte tro at dette var en slags massesamling for folk som liker å gni klister på skiene sine med bare henda. Fasiten i etterkant var blanding av VM klister og Rossa, dratt ut med halvfast handbakk. Se bare på kyndige Sten og en imponert Newfarm på bildet over.


Ulveløpet er synonymt med krappe svinger, fiskebein og tråe spor over lange jorder, men på de stedene er det snart våronn og vi må rose arrangøren for at de flytta denna klassikeren av en renn til Kanada (som snart er det eneste stedet på østlandet med snø). Ellers var dette siste test før alle turløperes nyttårsaften, og det gav svært ulike svar for gutta:
  • Hulken blei frastaka da han skulle stappe lua nedi dressen. Callesen på bildet under er knallhard på slettene mot fallet (12 i Vasan!) og Hulken måtte klare seg aleine men blei andremann i mål.
  • Brumun smålo da han gikk forbi Sten, uvisst om det var dressen til Sten eller sin egen form han lo av, men sterk er han! Brumun viser gamle takter!
  • Sten skulle egentlig ikke gå, men gikk og skal ikke gå flere renn i år. Sten sa han fikk svar fra kroppen, men var ordknapp med hva kroppen sa og hvilke deler av den han kommuniserte med.
  • Matti og Brumun har tydeligvis spist havregrøt og kli, og kanskje trent litt i tillegg, for Matti hadde 2008 fart (og det kan sjekke hva er i arkivet)! Ryktene sier at Matti har latt familie være familie og tatt ut ferien sin i Langkjøring og intervall i Havna.
  • Sprint hadde tydeligvis en formtopp for 2 uker siden og har allerede kommet seg godt ned i det mørke hullet på andre siden. Makan til formnedtur skal man lete lenger etter. Har plass i elitefeltet, men skal sende søknad om å få starte i pulje 102 sammen med de handicappede og eldre.
  • Juster var relativt fornøyd, men klinte ikke akkurat til med 2008 fart han heller. Men Juster er en jævel i de lange Birkenmotene og sikker i smøringa når det kommer til Rena (Juster skal senere i uken legge ut sine smøretips).
  • Ice sparer psykisk motivasjon og ble observert smilende i vårsola. Vanskelig å si akkurat hvordan merkestatusen er per nå, men han er som vanlig blid og positiv.
  • Tulme hadde (som man ser av bildet) tatt på seg sekk før start, og valgte å ikke ta den av. Rocky.
  • Ellers var det meste som vanlig og vi gleder oss til nok en koselig tur med Mafians buss på fredag.

Solid startfelt i Ulveløpmålestokk! - Vinner Callesen


Ingen kommentarer: