torsdag, mars 15

Justers smøretips
Juster er, med unntak av mafiasjefen (som har deltatt siden krigen), vår mest rutinerte mann i Birkensirkuset. Når massene på Rena grepes av lett panikk, tunnelsyn og klamme hender, beholder Juster den roen som skal til for å unngå shopping av ubrukelige produkter og holder fast ved gamle suksessoppskrifter.

Justers oppskrift er enkel, har fungert i alle år og på nærmest alle førevariasjoner!

Fra Juster:
Etter glidpreppinga, som burde være enkel, legger du frem alle ingrediensene (se over) på bordet og temperer disse. Ta deretter et lett grep om den grønne Tokotuben og legg en film med det grønne klisteret. Legg et syltynt lag av Blå Rex oppå der (evt blå Swix, men Rex er mer Rocky!). Disse lagene legges ca like langt, og det øvrige klisteret bør ha noe å "vandre på". Nå kommer den viktigste biten! Start Wide legges i perfekt tykkelse (umulig å forklare hva dette vil si, det handler om handtverk!), og legges noe kortere enn grunnklisteret. F.eks. til 0.3 hvis du har sånne jålete oppmerka ski! Sjøl har jeg umerka ski som jeg har levd sammen med siden 90 tallet. La skiene stå over natta, da blir Startklisteret herda og knallhardt. På start legger du et par lag med VR60 som korkes lett. Kødder du med en av ingrediensene er det på egen bekostning, og ikke skyld på meg hvis det går til helv..."

Vi velger å sensurere derfra, Juster har som alle gamle Birkentravere blitt en prinsippfast grinebiter som er litt sår når det kommer til nyreligiøse smørere, Gallium og Guruwax.

GOD TUR TIL ALLE, HILSEN GÅRDSGUTTA!


Ingen kommentarer: