torsdag, juni 16

Sykkel trening med faglig påfyll i perfekt sommervær
JOhn Deere til Hulken gjør slåtten - vakkert syn...


Tirsdag klokken 19.00, på det naturlige samlingssted i Lier: ZITA matbar, (stedet med verdens beste burgere) møtes følgende personer: Comback kid, Brumun, Juster, Sten Finnmark, Bygutten, Rapid, Ice og Tumle. For et oppmøte!!!
Sten Finnmark og Juster sesongdebuterer på sykkel treninga. Sten Finnmark kommer heseblesende et par minutter for seint, men han har en god unnskyldning: Han hadde nemlig ødelagt to stk. slanger på sykkelen før han forlater garasjen!!! Men når du har mellomnavn racer, så tar det ikke lang tid å foreta et slangebytte. I tillegg punkterte Sten Finnmark en gang på turen, så status var tre ødelagte slanger den kvelden.

Sykkelturen gikk opp til Egge hvor vi fikk se det råeste utstyret innenfor grassbearbeiding, raceeser Per og Hulken var ute å gjorde unna slåtten. Juster imponerte stort med detalj kunnskap om traktorer og utstyr, det er tydelig at bondekunnskapen holdes oppdatert. Forøvrig veldig mye landbruksrelatert snakk på treninga i går, som f.eks:

Er John Deere bedre enn Massey,
Enighet om at den råeste traktoren i bøgda er det Tumle som besitter, Fendt 316
Hvor mye vil prisen på Rapid synke når Isberg`en kommer for fullt.
Hvem bønder i Syling eier de forskjellige jordene, osv.
Hvor mange timer har faktisk MF135 til Sten Finnmark gått

Turen gikk på Baneveien til Sylling, deretter til Sandungen, Solli, Lierskogen, Pukkverket. Tidvis meget hard kjøring, kort oppsummert så er Sten Finnmark og Combakkid i tet, Brumun og Juster følger deretter heseblesende etter...

Fendt 716 - Råeste maskin i bøgda...

Ingen kommentarer: