onsdag, juni 22

Ekstrem forvandling!

Bildet til venstre er tatt for to år siden. Det viser en litt utrent, møkkete og bakfull mann som liker å være med å kikke litt på sykkelritt. I bakgrunnen kan leserne se den åpne bakdøre på Tumles Transit, hvor denne karen akkurat har rullet ut. Det siste han husker er at han stirret inn i den skrukkete belgen på et eldgammalt trekkspill på Titano festivalen. Denne karen er fortida Gårdsguttas spydspiss! Forvandlet til en blodtrimmet maskin på sykkelstetet, som knekker karbonrammen hvis han rykker for hardt! Comeback Kid

På bildet til høyre er det avbildet en mann som tydeligvis er mett på gamle triumfer der han sitter å mimrer til gamle fotos (Litt bitter over at Buskerud hopp på den tiden hadde som filosofi at tunge hoppere får større fart i ovarrennet, dermed lengre hopp! De lo godt av Malyzs som gikk på diett). Den gang da han hoppet 195 meter før noen hadde hoppet 200! Noen år senere tok han frem den samme mentaliteten og klinte til med 1.30 minutters pers i Birken og gikk til sterke 3.03! Er han mett? For Matti sitter tydeligvis bare hjemme å mimrer fortida!

Matti er savnet som det faste innslaget han en gang var på treninga og det diskuteres hva som skal til for å tenne det gamle tigerblikket. Hvilken utfordring tenner Matti? (send gjerne forslag til gg redaksjonen). Gårsdagens økt var fullstendig gjennomsyret av Rockymentalitet og begynte med drag opp Paradisbakken. Deretter gikk turen i et tempo som føltes som et sammenhengende maksdrag opp til Solli. Hulken, som var ute på sin andre sykketur for året, fikk et slags muskulært granatsjokk og forsøkte å karre seg hjem alene! De andre gutta, anført av Comeback kid, Mr. Castle, Sten, Brumun og Juster (med Sprint, Tumle og Ice litt i bakgrunnen) tok turen videre til Sandungen og Sylling.

En fin, men relativt hard tur for noen av gutta..

Ingen kommentarer: