søndag, desember 20

Jens Arne - du er vår mann i Vancouver!


Gårdguttas 2nd æresmedlem Jens Arne Svartedal (den 1st er jo mafiasjefen) hadde en tung dag i sporet på søndagens tremil. Hvor har det blitt av tigerblikket og den ultrakjappe, litt hjulbente, diagonalgangen?? Vi i redaksjonen mener det vil være et stort tap for den norske OL troppen om Jens A blir hjemme. Jens A i form kan mose alle landsmenn og utlendinger i både sprint og på slutten av en seig femmil, men han mangler gnisten...

Men det kan vi hjelpe han med! Rockytrening er som skapt for denne type problemstillinger. Nå trenger vår helt ro fra WC sirkuset, og når de andre gutta går på seg evig seige lår i Tour de ski ønsker vi Jens A velkommen til noen ukers Rockytrening i Kanada. Vi ser for oss følgende trenergruppe:

Sten Finnmark - Mental coach: Skal snakke med Jens A gjennom timelange økter; opp bakker, ned bakker, gjennom svinger, Jens A vil aldri få gå i ro. Dette vil sikre den mentale styrken.
Hulken - Utholdenhet: Kan ett og annet om å gå fort i bakker med lite trening på kort tid og ikke minst om å ta seg ut. Vil ta med Jens A i fjøset for å løfte sauer.
Sprint - Sprinttrener: Vil lære bort alle sine beste triks og få Jens A`s bein til å gå som trommestikker igjen. Overfart ned mot Saga.
Matti - Utfortrener: 195 meter i Vikersundbakken. Vil innføre noe helt nytt - hoppe forbi konkurrenter over kuler og på andre egnete steder. Vil også inføre "hoppmentalitet".
Brumun - Fysioterapeut: Saueløfing kan gå hardt utover ryggen, men massasje passer ikke sammen med Rockytrening, her blir det bare knekking.
Tumle - Drikketrener: Jens A skal stille forberedt til gullbanketten. Tumle er ikke fremmed for å ta med seg både hest og motorsykkel inn på parketten. Tumle gir insidefacts om hvordan det skal festes.


Vi gir ikke opp! Prosjekt "Jens A til Vancouver" er i gang.


Ingen kommentarer: