torsdag, desember 3

Gårdsgutta under kniven


(Gurken plaget av diverse skader denne høsten)

Massive treningsmengder, dårlig kosthold og ”koste hva det koste vil” mentalitet tærer på kroppen. Det har flere av Gårdsgutta fått merke. Men det finnes ingen ting som ikke kan fikses av en dæsj spenstig kirurgi! Aller først ut var var Matti og Mafiasjefen. Matti måtte som leserne husker skru sammen beina etter å ha gitt alt for å vinne et lugubert hopprenn med middelmådig konkurranse på Norefjells afterski. Selveste mafiasjefen feiret sine 100 maraton med å skifte ut hofta til en ny og bedre i karbon, type Star. Men ting har skjedd også den siste tiden. Pungen har over lengre tid vært taus om skaden som gjør at han deler ut vafler på Eggekollen Opp i stedet for å løpe; En lei murring fra indre minisk..

(Pungen tapper på trening, legg merke til venstre kne. Pokalen som den over koster!)
Pungen kan melde at han snart er tilbake og at han er svært motivert av nye grønne skidresser. Dette blir ikke et comeback, men snarere en deby i kondomdress.

Gurken dro på seg en lei ansiktsskade i forkant av sitt bryllup denne høsten, men det viste seg kun å være starten på problemene. Gurken har som Pungen slitt med knærne over flere år. Tappert nok har han bitt smertene i seg og ikke sagt et ord til gutta under trening. Tidligere i høst, en sen kveld i Strødtvedtbakken, måtte Gurken innse at knærne ikke lenger ville være med ned i pausen. Operasjon var eneste utvei. Gurken er ikke treningsklar riktig enda, men ser frem til romjula da han skal ta frem skiene igjen.

Sprint har over flere sesonger klaget på sine vonde legger med alt for høyt trykk til at noe oksygen slipper til. Musklaturen er rett og slett for massiv! Sprint har ikke vært tapper og taus, som Pungen og Gurken, om skadene sine, men snarere dratt dette frem i tide og utide. Vel, etter 2 mnd treningsfri (med unntak av krampetreningen på Sjusjøen) ble Sprints legger snittet opp for å frigjøre plass.

(Sprints legger lettet for trykk)
Sprint har inneværende uke tatt stingene og er klar for Rockytrening frem mot mars. Mer om Rockytreningens prinsipper og hemmeligheter kommer på neste uke (utsatt pga ventet snøfall i Kanada).

Ingen kommentarer: