onsdag, april 30

Mafian infiltrerer onsdagssyklingaMafian meldte sin tilstedeværelse på onsdagssyklinga da selveste mafiabossen stilte med splitter ny sykkel. Mafiabossen hadde også med seg naboen FBI (også naboen til Matti, på bildet avslører han fusk i Gårdsguttas medlemslister). Sprint var nok en gang eneste Gårdsgutt! Våren er riktignok er tøff tid for Lierbøndene; våronn , lamming, kalving og pollensesong på en gang. Men ikke alle har denne unnskyldningen og det er på tide å tre på seg trikoten før den blir ubarmhjertig trang.

Turen gikk nok en gang på kulturelle stier; gamle lierbanen opp til Sylling etterfulgt av lagtempokjøring ned østsia. FBI er i ubehagelig god form, ihvertfall kjentes det slik ut for Sprint og Mafioso. Været var fryktelig og gutta var våte som katter da de takket for turen og syklet vær til sitt. Syklinga fortsetter på onsdager kl.19.00, men det er lov å møte opp på mandager kl.1900 i tillegg! (Sprint er som regel tilstede).

(En gledelig nyhet er at Matti visstnok er observert på sykkelsetet igjen, dog med laber fart og form, men likevel en svært gledelig nyhet for pressen).

Ingen kommentarer: