tirsdag, mars 11

Årsmøte

Søndag 9.3 var det årsmøte på Sand gård. Etter mistanke om udemokratiske prosesser i forrige valg ble det denne gangen avholdt et sobert valg, kun ifølge med cola og pizza fra Lierskauen.

Valgresultat:
Formann: Sprint
Kasserer: Bygutten
Varakasserer: Rapid (Vi går våre egne veier og synes det er naturlig med varakasserer)


Styremedlemmer:
* Hulken
* Sten Finnmark

* Matti
* Juster


Av andre viktige saker som ble tatt opp kan vi nevne; Hvem er fullverdige medlemmer og hva er opptakskriteriene? Arrangementer 2008, Hva satser vi mot i 2008? Sykkeldrakter og annen bekledning, Sponsorer og sommerfest.

Når det gjelder hvem som er fullverdige Gårdsgutter var styret enige om at dette er en evigvarende prosess (sammenlign gjerne med Tempelridder-ordenen) hvor man må vise engasjement og stabilitet over tid. Fortsatt må noen av gutta vise at de elsker Gårdsgutta og brenner for alt vi står for. Hang-arounds er koselig, men man må bevise for å bli noe annet enn bakgårdsgutt!

Vi satser på å arrangere bakkeløpet Eggekollen Opp i høst, før det verste regnet setter inn. Vi drømmer om et stort Gårdsguttaflagg vaiende på Eggekollen! eggekollenopp.no er holdt av. I starten av september avholder vi et mer lukket arrangement med kun spesielt inviterte - Gårdsguttas Challenge. Til sommerfesten har vi holdt av fre/lør 20-21 og 27-28 Juni, gi tilbakemelding til Formann. Dette er kvelden hvor Gårdsgutta skal varte opp Gårdsjentene.

Hva satser vi mot? Dette er fortsatt noe uklart, men første satsing blir Montebellorittet 31 mai. Deretter er det klart at Eggekollen Opp blir viktig. Vi satser på god deltagelse av gårdsgutter på div sykkelritt og løp. Vi kommer tilbake med individuelle målsetninger utover våren men det er klart at Hauern fortsatt er hovedsatsing og Gårdsguttas egen nyttårsaften..

Sommersesongen starter 31.3 med sykkeltrening hver mandag. Vi går hardt ut og satser på en onsdagsøkt i tillegg. Formann foreslår at dette blir en diverse økt frem mot mai.

Sprint har ansvar for sykkeldrakter, meld interesse. I det samme momang er det viktig å tenke sponsing. Ansvarsområder er fordelt, men vi velger av taktiske grunner å ikke si mer om den saken.

Men nå er det Birken - Årets nest viktigste renn (etter Hauern).

Ingen kommentarer: