fredag, mars 14

Den vanskelige smøredagen!


Dagen før dagen er det stille før stormen. Stillheten begynte å senke seg allerede søndag kveld etter årsmøtet. Tirsdagstreningen ble avlyst... Sprint harket ynkende at været var for dårlig, Bygutten ville heller på spinning, Matti har vondt i ryggen, og de øvrige er bare stille uten unnskyldninger.

Så mens våre gutter ligger med beina høyt og armene godt over dyna gir redaksjonen en siste statusrapport:

Hulken: Er i utgangspunktet Gårdsguttas flaggskip og potensiell klassevinner. Jo mer nedbør og jo tråere føre, jo gladere blir Hulken. Hulken er småbarnsfar og lever konstant i risikosonen ift sykdom. Redaksjonen har fått nyss om at Hulken våknet småsyk fredag morgen og er i tvil før avreise...Vi roper et hjelp til alle med varme hender og healene krefter - ta kontakt! Koste hva det koste vil - vi vil ha Hulken på start 8.05.

Matti: Vært i psykoform i hele vinter. Matti står i evig takknemlighetsgjeld til Swenor og Tronbergfjella. Matti har vært i overkant ivrig de siste helgene og staket på seg en vond rygg. Under årsmøtet måtte Matti ha hjelp opp av stolen - ligget flatt denne uken! Hvis Matti kommer til start 8.15 Er vi sikre på pers, spørsmålet er hvor langt ned på tretallet det hele ender...

Bygutten: Tok et valg i høst - Spinning og slimnastics isteden for Swenor og Tronbergfjella. Skal velge på nytt i år - ryktene sier at Bygutten også vil vende seg mot Tronbergfjella for inspirasjon. Slimnastics til tross, Bygutten er i flytsonen og satser på en fin dag utenfor bynære strøk.

Rapid:
Stille, svært stille fra den kanten den siste uken. Valgte å gå egen langtur på lørdag! Tilba også Tronbergfjella og Swenor i høst - Brøt forrige gang 4 timersgrena og fikk ødelagt dagen av Hulken som rasserte merkekravet og skapte mediastorm og hatbrev. Satser mot merke i år.

Gurken: Er fersk i Birken. Skal knive med Koss etter drama i Hauern. Satser mot merke.

Koss: Startet i fjorårets fatale renn. Starter som eneste Gårdsgutt med hel trikot (med hette). Satser på å knuse Gurken fra Sjusjøen og ned. Satser mot merke.

Sprint:
Elendig oppkjøring grunnet plager nedentil. Nå fungerer utstyret bra og Gårdskjerringa på Casa Meren er observert i Lykkelige omstendigheter. Satser på avbalansert start og ønsker å bryte det gamle mønsteret med sprekk og 5min tap til Newfarm siste 10. Mest viktig er det å ta revansj på Staff og Lumbago og etter en sterk andreplass i Liermesterskapet onsdag er Sprint optimist.

Staff: Advokaten fra Tynset blir har vist sterk smygerform inn mot Birken. Stadig vekk observert på Skimten - alene! Knuste Sprint to uker før Birken med 11 sek. 3.05 innen rekkevidde?

Juster:
Humørsprederen er vår outsider. Viste sterk form på intervallene hvor han la både Staff og Sprint bak seg. Yndlingsføre til Juster er Start Wide med VR60, slår dette til tror vi på en tid under 3.15. Dette går også ut som Gårdsguttas universelle smøretips til Birken.

E73: Fortsatt fange i barteland. Men vi vet at E73 er konge i motbakker, helst med trått føre. Er Justers store konkurent i de seige motene.


Bigmo, Sten og Rode melder forfall. Sten synes Birken er barneskirenn og satser heller mot ny VM deltagelse neste år. Bigmo ser bare asfalt og Rode skal på NorgesCup. Ellers er Mafian på plass, Newfarm, Offvalley...

Vi lader våre mobiler og ønsker alle konkurenter lykke til (www.sportsidiot.com)

(PS. Her er en side som gruser yr.no)

Ingen kommentarer: