søndag, desember 9

Staff på hugget!

Det har lenge godt rykter om at Staff er på hugget. Han trener både seint og tidlig. Han skal i forrige uke ha blitt oppservert på rulleski i øsende regn kl 22.30.
Tidligere i høst byttet han ut buss med rulleski når han skulle på jobben. ( det må sies at det ikke var hver dag, men det er ikke alle som tar på seg rulleskiene kl. 7.00 og går fra Drøbak til Oslo)
Men det hele toppet seg i dag, da han søndag morgen stod opp lenge før sola og heiv seg i bilen til Kanada i Lier. Noe av det mest snøsikre stedet på østlandet, med det flotte navnet og de beryktede motbakkene. Stedet som aldri Staff har fått anledning til å prøve, bare hørt utrolig mye om....................................
Han hadde egentlig en avtale med Hulken( en som kjenner hver meter fra Kanada til Åsvanda), men han var sjuk. (unge i barnhage, da får man alt sier Hulken, som er langt nede om dagen)
Staff var oppservert kl 8.10 på parkeringsplassen i Kanada. Ryktene sier at han gikk inn til Åsvanna og etterpå mot fallet. Han var hjemme i Drøbak før kl.11.00 Altså før de fleste har stått opp. Hvor henter denne mannen overskudd og motivasjon fra???????

Gårdsgutta venter i spenning på hva Staff får ut av dette hardkjøret.

Ingen kommentarer: