mandag, desember 31

Godt nyttår til alle fans og konkurenter

2007 vil om få timer gå inn i historien som Gårdsguttas comeback sesong. Tidlig på vårparten satte vi i gang med sykling en dag i uken. I starten var oppmøtet litt labert, mulig på grunn av våronn og denslags. Matti, Rapid og Sprint var lenge alene om disse øktene. Men etterhvert kom Hulken, Juster, Sten Finnmark og E73 til å bli fast inventar på mandagsøktene (på et av bildene ser en av svært mange punkteringer). Det var på denne tiden at ting virkelig satte fart! Rapid og Matti gikk til innkjøp av rulleski og Sten gjorde comeback. Det ble TO fellesøkter i uka! Ikke nok med det, etterhvert begynte gutta å møtes i helgene til langtur. Syklingen ble utpå høsten byttet ut med staver og joggesko; Mafian tok i mot oss med kaffe, tørre kjeks og tøff intervall. Vi begynte å se mer til Rode og Bygutten. E73 skal lære å bygge bruer og slikt og bor derfor i barteland høst og vinter. Frisk, Bob og Staff har vært mer sporadiske i sine oppmøter - mye tjuvtrening der i leiren? Men med sine gode oppsyn er de tatt inn i Gårdsguttas varme. Koss har ikke møtt på en eneste trening, på tross av en rekke invitasjoner. Han har blitt observert både i Kanada og i Black Harbour denne julen, og vi regner med hans oppmøte i 2008. Den gutten har potensiale i sin trikot (særlig nedover).

Noen av Gårdsgutta har konkurert i sommerhalvåret. Av prestasjoner bør vi nevne Mattis andreplass i Lierrundt og generellt Mattis prestasjoner/innsats i diverse sykkelritt og løp. Sprint hadde gav seg etter tidenes sprekk i Montebello. Bygutten imponerte med deltagelse i bakkeløp! Mens Hulken og Staff arrangerer egne konkuranser (tjuvkonkuranser). Årets største prestasjon stod immidlertid Rapid og Hulken for, to nye tilskudd.

Red. føler nå at Gårdsgutta har funnet sin form. Vi var lenge i en "hvem er vi? hvor skal vi?" fase. Dette ga seg særlig utslag i forkjellig navnpolitikk; Sprint ble til psykopaten og deretter Sigmund for så å bli Sprint igjen. Hoppern ble til Matti. Sauebonden ble til Hulken og Helmer til bygutten.

Oppladningen til 2008 sesongen har vært variabel. Matti og Rapid har gjort nye grep i treningen og det blir spennende å se hvordan dette gjør seg utslag. Sten har gjort comeback, hvor fort kan han gå? Vi tror klubbere og sportsidioter skal slite med både Sten og Hulken. Juster er singel og i godt driv, har vist styrke på rulleski. Staff og Bob? Kun tjuvtrening. Bygutten satser ikke på rulleski, men holder seg til joggesko og slimnastics i byens treningssenter. Sprint går inn i 2008 med 2mnd antibiotika behandling og nok piller frem mot Haugern. Rode er en tøffel og det er vanskelig å si hvor han står ved inngangen til det nye året. Hva med E73? Ryktene sier at han ikke skal barbere bort barten før han sniker seg under 3.10 på Birken. Koss - kun tjuvtrening. Frisk er ur-sprek, blir det snøvær og løse forhold på Haugern blir han seig selv på slettene.

Selv om det meste av Julebordet holdes hemmelig, vil redaksjonen oppsummere det viktigste som kom ut av generalforsamlingen.

- Alle Gårdsgutter bør stille på Haugern! (uten gyldig fraværsgrunn vil de bli
degradert til bakgårdsgutter inntil de beviser på nytt)
- Gårdgutta skal hver sommer arrangere "Gårdsguttas challenge" hvor vi skal knuse
Sportsidioter og Klubbere

- Damer er ikke lov på Julebord
- Damer er lov på sommerfesten
- Vi skal arrangere sommerfest

Dette er subtratet av julebordet.

Vi går inn i skisesongen som en noe oppsplittet gruppe. Små klikker av gårdsgutter trener sammen i Black Harbour og Kanada. Red stresser viktigheten av å holde sammen inn i vinterhalvåret. 1 Fellesøkt i uken + felleslangtur i helgen bør være mulig. Red foreslår klassisk intervall på tirsdager i Black Harbour med hodelykt (tentativt - kom med innspill). Burde vi også skaffe et flagg/banner til skirenn? Felles smøring etc er en av fordelene med å være i en gruppe og dette må vi utnytte.

Altså - hvis ikke annet kommer opp - Første felles økt blir tirsdag 8.1 kl 18.00 - oppmøte Eggevollen.

Ingen kommentarer: