fredag, oktober 19

Ny pulsrekord på onsdagens intervall!

Matti satte ny pulsrekord på onsdagens intervalløkt. Matti kjører intervall på den smertefulle måten; hardt ut og hardere etterhvert. De andre gårdsgutta på plass med mafian denne onsdagen var Hulken, Sprint, Rapid, Helmer og Rode. Hulken har begynt med flere drag enn mafians faste (som de har kjørt i 12 år..), noe som riktiknok medførte at Hulken ble svært sliten (mafian vet hva de driver med, 9 drag er max av hva en topptrent skiløper kan klare i Stankebakken!). Sprint begynner å få uttelling for tjuvtreningen og henger langt bedre med enn for to uker siden og har som mål å henge på Mr.Castle neste onsdag. Rode er også betydelig mindre blank i øynene etter gjennomført økt og er på vei et sted. Rapid og Helmer ser ut til å være de eneste som kjører et rimelig fornuftig opplegg og ikke trener med "hue under armen".

Tsjekkia planene har blitt til realitet, og Gårdsgutta satser på å komme i form til 13 januar. Det ligger ann til å bli ei hard romjul.

Etter økta ble det obligatoriske kaffeslaberaset gjennomført. Du verden hvor deilig det er med en kaffekopp og noen styrkende kjeks etter en sånn strabase.

Ingen kommentarer: