tirsdag, oktober 9

Matti og Sprint leker med mafiaboss i spurten

Atter en mandag og nok en herlig kveld i Tronbergfjella; disse herlige bakkene som knytter gående fra Lyngås og Lierbyen tettere sammen.

Tilstede: Hulken, Sprint, Sten, Juster og Matti.
Frafall: Rapid (som ellers har vært stabil)og Rode(som trenger trening.
Sjelden/aldri tilstede: Bob (kun 1 økt i år!), Koss (aldri vært med!), E73 (bor i barteland, OK), Staff (kun 1 økt!), Helmer (har han rulleski?)

Et hyppig samtaleemne blant Gårdsgutta fortiden er årets julebord. Hulken har outet seg selv som vert, noe vi alle setter pris på. Men!! et minimumskrav for å delta på årets julebord bør være minimum 4 økter. Dvs. at noen må henge i sælan fremover. Vi ser for oss nest siste helg i november.

Så over til mandagens økt: Hulken er fortsatt langt foran. Sten og Juster holder drivet sammen med gamle Newfarm (dvs forholdsvis høyt nivå). Juster viker svært sterk foran årets sesong, vil han ta steget opp blant under 3.10 gutta? Og hva kan Sten varte opp med sammen med Frisk i Team Bergans? (mer om dette i et senere innlegg)[teaser]. Sprint er på vei opp av hengemyra og gjennomførte tre drag denne gangen. Sammen med Matti satte han livet på spill da de spurtet fra selve mafiabossen på siste draget. Han så ut til å ta det med et smil, men se opp for plutselige uhell fremover.. Sprint sliter imt med en vond albue. Om dette er rent psykisk eller harde fakta er ikke Sprint engang sikker på selv.

Løping på onsdag. Husk obligatorisk kaffe og slabberas etterpå.

Ingen kommentarer: