fredag, juni 29

Thorleif runden

Sauebonden fikk bestemme ruta på treningen mandag og satte sporenstreks kursen mot Drammen på en "nypreppa" (sitat Rapid) linne. Ved statuen av Gårdsguttas store helt tok vi en pause for å minnes o'store Thorleif Haug og minne oss selv på at det faen ikke er lenge til norges fineste og på alle måter beste skirenn - Hauern.
Sauebonden, denne gangen utstyrt med slange og pumpe, satte kursen mot Årkvisla i et jevnt høyt tempo. I bakkene ned fra Årkvisla punga Sigmund - en svær spiker hadde borra seg inn gjennom dekk, slange og felg. Etter 15 minutter og mye banning, kjefting og krangling gikk turen videre.

På lørdag sykler Matti og muligens Rapid Vestmarkrittet. Rapid kommer riktignok til å se an været og kommer ikke til å sykle hvis det regner..... Matti derimot har allerede betalt 600 NOK og har ikke noe valg. Sistnevnte stiller med nytt michelin dekk, nye bremseklosser og et herpa kjede. Sauebonden drar på treningssamling i Danmark (eget opplegg) og stiller derfor ikke. Sigmund må komme iorden i sitt nye rede og stiller heller ikke. Den lange tynne gårdsgutten sliter med kneet (som også forhindret han i å delta i styrkeprøven - laget hans syklet på 15 og halv time) stiller heller ikke.

Det ryktes forøvrig at gårdsgutta vurderer å stille til start i styrkeprøven neste år.

Ingen kommentarer: