onsdag, juni 27

Navneforvirring hos Gårdsgutta

Etter treningsturen 18.6 har det oppstått navneforvirring og ueningheter i Gårdsguttaleieren. Sauebonden ymtet frempå at Sprint har fått et alt for bra navn og at Sauebonden er et altfor kjedelig og lite kreativt navn. Denne debatten ble fulgt opp på turen forrige mandag 25.6 (referat kommer..følg med..).

Følgende problemer må tas stilling til:

- Hvordan skal disse navnene utformes?

Frem til nå har navnene vært mest beskrivelser som; Hoppern, fordi han har hoppet 195 meter (!!!) på ski, Rapid, fordi han produserer rapidsalat til hele norges befolkning, Sprint, fordi han vant 100meter sprint norgescupen for langrenn (har aldri, før eller siden, vært en aktuell distanse) og Sauebonden fordi han er nettopp en Sauebonde (med unntakt noen få meritter..Gikk jo forsåvidt brukbart i Birken 2006, men er dette nok?)!Unntaket er Bob, som henspiller på Byggmester Bob osv.
Skal disse gjøres om til navn som henspiller på andres navn og deres kvaliteter? Som f.eks. Matti isteden for Hoppern? En ting er sikkert, Sprint kom dårligst ut med beskrivelsen Psykopaten!

- Hvordan skal dette avgjøres?

Det mest naturlige er at www.gardsgutta.com sine redaktører avgjør dette. De er begge kjent for å inneha visdom og kløkt i vanskelige avgjørelser. Samtidig er de enerådende i all sensur på siden og kan gjøre akkurat som de vil!

Et forslag til navneendringer vil foreligge før neste mandag. Den endelige avgjørelsen faller tirsdag (evt. onsdag) neste uke.

1 kommentar:

Matti sa...

Matti mener det bør være opp til forfatteren å bruke de navn han vil.
Lenge leve Nykanen - tidenes beste skihopper!