onsdag, november 14

Se opp for denne mannen i vinter

En tilsynelatende lite motivert Brumun
under Hauern 2010.
Forøvrig et blinkskudd av de
 sjeldne.
Den såkalte barmarkstreningen går mot slutten og vi er spent på hvor Gårdsgutta står foran årets vintersessong. Kort oppsummert ser det labert ut og Sportsidioter og andre konkurrenter kan bare ta det med ro og forberede seg på lite motstand fra Gårdsgutta i år, med unntak av mannen på bildet. Han blir, tro det eller ei, et av våre sterkeste kort i år.

Status: Juster har ikke trent siden Birken i mars. Hulken har sykla mer enn noen gang og løpt mindre enn noen gang. I høst har han ikke kunnet løpe grunnet en akilles skade. Han er dog fortsatt sauebonde med alt det innebærer. Sprint sliter også med skade og har drevet en del alternativ trening. Mafiasjefen har som vanlig 70 rulleskiturer samt løpt en del. Virker ganske pigg i år. Bygutten går i ammetåka, men har fått noen mil på sykkel som er hans nye favoritt gren. Rapid har vært trofast gjest på kaffeslabberas hos Mafian og gått en tur på rulleski. Rode har vært med en gang på rulleski i Tronberfjella. Bør derfor være godt forberedt til Vasan. Matti har trent jevnt og lite og satser på Rocky trening i februar. Gurken virker sprek og har i likhet med Rapid fått en motivasjonsboost gjennom Strava. Ice har mange koselige stiturer på sykkel i Kjekstadmarka. Sten Finnmark har våknet til live igjen. Hadde sin første og eneste rulleskitur på to år i høst. Pungen har en og annen spinning økt.Tumle, E73 og Staff....Uvisst!

Vi kan vel konkludere med at det har sett bedre ut.

Vi ser derimot med spenning på hva den sovende mannen på bildet kan få til i år. Brumun har vært en stayer i år og virker å være, til tross for kneoperasjon, bedre forberedt enn på lenge. Senest på mandag gjennomførte han drag i fjella til tross for at den ellers så godt belyste rulleskitraseen var totalt mørklagt. Det var visstnok så mørkt at man med rette kan loggføre økten som styrkestaking i blinde. DET er ROCKY!

Ingen kommentarer: