mandag, august 27

DNS preger Birken

Ellers passelig innsats:

Vel vel, mulig at prognosene om massemønstring i Birken ble beregnet i overtreningsrus, kun 4+1 Gårdsgutt til start (Se lista til venstre). Allright innsats, særlig av Brumun som selv var sånn passelig fornøyd. Ice var også passelig fornøyd med 3.45 og noen minutter bak det j.. merket.

Tre av gutta syklet på fredag; Rambo var lenge med i tetfeltet på Fredagsbirken, men fikk en bråkete rygg etter 4 mil og syklet i relativt bedagelig tempo derfra og inn. Rapporter fra Rosinbakken sier at passerende var usikre på hvorvidt han faktisk beveget seg fremover eller bedrev stillestående balansekunst (en slags performanceart der ute i løypa). Sprint  fikk syra etter 5 minutter  og sleit med dette resten av rittet. Rakk ikke en gang å åpne for hardt opp første bakken denne gang. Klokket inn til forventet tid over 30 tallet, men var raskeste gårdsgutt ned Balettbakken med 17 sek. . Mafiasjefen, som ikke har vært på en eneste sykkeløkt, dro til med 4.05 på fredag og var godt fornøyd.

Hva kunne vi vel utrettet med en seig Juster, råskinnet Sten, psyko Matti og O2 snapper Hulken på start? Og hva med Bronen som syklet inn til KOM i Eiksetrabakkane på rolig Langtur? Gurken og Bygutten er også solide merketravere. E73, Rapid og Staff, er kanskje ikke så gode, men likevel hyggelige å ha med.

Bilder finnes ikke enda, men vi får se om det kommer. Kan ikke love noe.

Her ligger forøvrig en liten video som viser hva de andre gutta kanskje bedrev istedet!

Ingen kommentarer: