mandag, mai 28

Uante mengder tjuvtrening!

Gurken, "familiemannen"
 Det legges fortida ned en rekordantall timer trening for å være på denna tida av året. Fellestreninga har normalt oppmøte, men det er på de andre ukedagene, gjerne tidlig på morran, at det virkelig trenes!.

Gurken sykla i går Vestfold rundt, og hadde tid til å posere som familiemann på dette bildet, før han måtte ut på restitusjonstur og hvile for å være fit til dagens økt. Det ryktes av Gurken har lagt ned massive mengder rolig langkjøring på sin nye racer, og hans overlegent beste tid av GG opp den første bakken i Montebello var ikke tilfeldig. Hva som skjedde siden i rittet, i skauen, vet vi ikke, men det er tydeligvis asfalt som gjelder for Gurken i år.

Brumun er ferdig med oppussingshelvette og opparbeidet seg en enorm appetitt for alenetid på sykkel og med joggesko. Brumun er nå klar for den grønne dressen og ser råsterk ut!  Bildet under ble tatt en tidlig morgen, av Comebackkid som skulle kjøpe seg melk på Kiwin til bruk i sin restitusjonsdrikk.
Brumun en tidlig morgen forbi Kiwi

Noe Comebackkid trenger etter å ha satt ny rekord i antall intervaller i Eikseterbakkane før 17 mai (med joggesko). Comebackkid har byttet strategi i år og satser kun på joggesko og rulleski, sykkel er fullstendig ut. Sterk innsats i Kanada rundt, et løp med svært høy skaderisiko og høy Rockyfaktor.

Staff er kanskje den som i mest utpreget grad bedriver skjult og hemmelig trening. Det ryktes at han sykler sent og tidlig, da han jobber og er familiemann på dagtid. Vi venter kun på at Staff skal ta seg en tur i Søseterbakkane! Staff venter nr 4, så hvor lenge trenden varer gjenstår å se. Forrige gang Staff var i permisjon var, bare for å nevne det, forrige gang han hadde god birkenform (Rockytrening med pulk).
Staff i Enebakk rundt

Ellers viser loggen på Strava at det trenes godt på mange kanter. Sprint var oppe i fantastiske 8 timer i forrige uke og trackinga til Sten, som er på familieferie, viser at han tråler Hvaler for veier og stier. Det tråkkes bra i Søseterbakkane og stadig vekk vises en Gårdsgutt med KOM på Strava (King of Mountain).

Hvis dette fortsetter blir vi umulig å slå for alle sammenlignbare konkurrenter i sesongen som kommer!
Comebackkid på rulleski i april

Ingen kommentarer: