mandag, mai 7

Årets VårChallenge: Søseterbakkane

I år som i foregående år arrangerer Gårdsgutta en vårchallenge. I fjor var det Holmen-Røine og året før der var det Hagatjern GP. Helikopterpiloten fra Sylling, Rambo, vant i fjor foran Brumun. Rambo har åpnet sterkt i år også og har tatt en foreløpig klar ledelse foran Sprint (Se liste med tider i venstre marg). Men uansett; det er stas bare å komme med på denne lista og det er lov til å sende inn så mange tider man ønsker frem til 31.5 kl 24.00.

Starten går på ferista i bånn av bakken, i Øksnesvingen. Deretter går bakken 2.5 km opp til Søsetra, i 10,6% stigning på en klatring av 270 høydemeter. Mål er på toppen, før det heller såvidt ned mot ferista inn til selve Søsetra. Kart her.

Ingen utstyrsbegrensninger (noe vi har fått kritikk for tidligere), så lenge det er på sykkel uten motor er det ok. Det er greit grusdekke hele veien.

Løypa ligger selvfølgelig også inne på Strava, men vi importerer kun tidene til de som melder redaksjonen tida si (sms til 412 29 269) eller til de vi kjenner godt nok til å ta sjansen! 

 Kan noen slå denne mannen (på bildet)? 11.58 gir en VAM på 1344, som burde være en utfordring for de som vet hva det betyr!


Ingen kommentarer: